mirosti
Član
Tako je, sam sam rekao(niko mi nije pomogao u tome) da se ljudi ne 'mijenjaju'.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je, sam sam rekao(niko mi nije pomogao u tome) da se ljudi ne 'mijenjaju'.
Vas dvojica ste odlicni ljudi koje sam upoznao licno,nemojte bez vez trositi slova ovako!Treba da sednete negde i da se izdivanitePa eto , onda ne znaci ako si stariji da si pametniji , pa nemaju veze godine.
Kako da diskutujem sa tobom, kada ti nešto napišeš, i ne čekaš sledeću rečenicu, već sam sebe demantuješ čak odmah u istoj.. Mirosti je ekstra strucan covjek u mnogim oblastima , steta je ne diskutavati sa takim.
Sa ovim se slažem donekle, malo sam profesionalno deformisan, ali kod mene je 2+2 uvek 4.Malo je samo kockast , al to je normalno to je vodom .
Maticu ja se nadam a i siguran sam da ti pratis sve postove. Meni je samo zanimljivo kako uvek mene prvo opominjes a nikad ne reagujes kad sam ja izvredjan sa strane jednog ili dvojice na ovom forumu.Peet u poslednje vreme imaš veoma bogat vokabular kojim ostavljaš sve bolji i bolji utisak o sebi.Ako već ne možeš da se odbraniš argumentima, nemoj ni uvredama tog tipa jer padaš u očima ljudi kao pokošen.Nemoj posle da se žališ kako se svi uhvate za tebe i kako si uvek ti žrtveno jagnje a u stvari si jedno nevinašce.Znaš da smo ovde svi drugarski nastrojeni i raspoloženi ali uvek mora neko da tera mak na konac i glumi neku superiornost.Ukoči malo, razmisli o svemu, probleme sa članovima reši na p.p ili telefonom a ovako javno više nećemo da tolerišemo tvoje ispade jer ovo nije kafana gde su se dva poljoprivrednika sporečkala oko toga gde je čija međa.