Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je, sam sam rekao(niko mi nije pomogao u tome) da se ljudi ne 'mijenjaju'.

Sta fali , samo diskutujemo . Mirosti je ekstra strucan covjek u mnogim oblastima , steta je ne diskutavati sa takim. Malo je samo kockast , al to je normalno to je vodom .

Evo jedan dobar vic Americki . Neko rece , tupavi , nemaju smisla za humor ,..itd . Obozavam njihove viceve , jako duboki i imaju poruku samo ju treba znati naci .

Jedan srednjovjecan covjek zivio posvom. Radio konjima zemlju , nije djubrio vjestakom nikad. .. Dodje mu neki agronom i kaze mu :
Imam par savjeta za vas : uzmite traktor bicete produktivniji ...bla bla , koristite djubrivo bice vam bolji usjevi ,.... i jos nesto , nije moj domen , ali neozenjeni ste ,ni to nije bas dugorocno pametno ..
Cova cutio malo pa rece , ajde traktor radi vise , vidjecu , djubrivo koriste komsije , bolja im je ljetina , ali da se zenim ...?
Otac mi je bio nezenja , deda isto . Ako je njima bilo dobro , dobro je i meni .

. Mirosti je ekstra strucan covjek u mnogim oblastima , steta je ne diskutavati sa takim.
Kako da diskutujem sa tobom, kada ti nešto napišeš, i ne čekaš sledeću rečenicu, već sam sebe demantuješ čak odmah u istoj.
Malo je samo kockast , al to je normalno to je vodom .
Sa ovim se slažem donekle, malo sam profesionalno deformisan, ali kod mene je 2+2 uvek 4.
Što bi ti rekao, 'ako me razumiješ'..

@Goran G.
Vic o Bogu i djavolu ti je skoro pa istinit ako se uzimaju u obzir zadnje recenice.
@mornar
Gde si ti slino do sad malo si bio odsutan! Korona te vatala ili bio si na casove pravopisa za tleci lazled ili mozda proliva ne mozes se otarasiti, vidim da ne jenjava zadnjih 4 godina.

Ако си се дохватио туђег правописа, можеш и ти да се придружиш Морнару, ако иде на те часове правописа - ни твој није сјајан. Далеко од тога.

А за модера питање: да ли ово Питово ословљавање Морнара са "слино" прихватљив начин комуникације на форуму?

Peet u poslednje vreme imaš veoma bogat vokabular kojim ostavljaš sve bolji i bolji utisak o sebi.Ako već ne možeš da se odbraniš argumentima, nemoj ni uvredama tog tipa jer padaš u očima ljudi kao pokošen.Nemoj posle da se žališ kako se svi uhvate za tebe i kako si uvek ti žrtveno jagnje a u stvari si jedno nevinašce.Znaš da smo ovde svi drugarski nastrojeni i raspoloženi ali uvek mora neko da tera mak na konac i glumi neku superiornost.Ukoči malo, razmisli o svemu, probleme sa članovima reši na p.p ili telefonom a ovako javno više nećemo da tolerišemo tvoje ispade jer ovo nije kafana gde su se dva poljoprivrednika sporečkala oko toga gde je čija međa.

Peet u poslednje vreme imaš veoma bogat vokabular kojim ostavljaš sve bolji i bolji utisak o sebi.Ako već ne možeš da se odbraniš argumentima, nemoj ni uvredama tog tipa jer padaš u očima ljudi kao pokošen.Nemoj posle da se žališ kako se svi uhvate za tebe i kako si uvek ti žrtveno jagnje a u stvari si jedno nevinašce.Znaš da smo ovde svi drugarski nastrojeni i raspoloženi ali uvek mora neko da tera mak na konac i glumi neku superiornost.Ukoči malo, razmisli o svemu, probleme sa članovima reši na p.p ili telefonom a ovako javno više nećemo da tolerišemo tvoje ispade jer ovo nije kafana gde su se dva poljoprivrednika sporečkala oko toga gde je čija međa.
Maticu ja se nadam a i siguran sam da ti pratis sve postove. Meni je samo zanimljivo kako uvek mene prvo opominjes a nikad ne reagujes kad sam ja izvredjan sa strane jednog ili dvojice na ovom forumu.
Koji su ti svi koji su se uhvatili za mene?
Znas ti jako dobro s kim se ne slazem a i kako bi kad je dostigao da cak i porodicu smominje u naj gorem kontekstu.
Gde si ti onda bio i da li si reagovao, iako u vise navrata je to ucinjeno i nikad, ama bas nikad nije prvo s moje strane ucinjeno.
Onda ne znas da opominjes ili da direktno banujes zbog takvih uvreda, nego dozvolis rasplet pa na kraju se desilo da izbrises par mojih postova a te prvo nacinjene uvrede ostavljas.
Ne zelim ja tebe nauciti posao moderatora, radis ga ti odlicno osim u nekim situacijama kad ne zelis.
Sto se tice mornara i nemam nekih problema sa njim, jos uvek, ume i on da zasere po neki put pa mu se uzvraca. Sigurno necemo stici tamo gde se stiglo sa onim nevaspitanim clanom kojeg pustas uvek da skace u lonac i prvi krene sa uvredama.

E , da vidimo o cemu cemo veceras da raspravljamo . Npr , korona , jeste prihvatili da pandemija postoji i da moze neko dumre , ili ne ? Neocekivano mali odziv na vakcinisanje u Srbiji , tolko da istice rok vakcinama a niko nece . Prvo je malo poklanjao okolo , finih poena skupio , sad mogu i stranci da dobiju , vecini istice rok 29.3.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh