Peet
Član
Gde si nasao informaciju da im istice rok 29.03. I kako neocekivano mali broj odazivanja kad na sve strane se hvale da su oko 1 milion vakcinisanih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije da niko neće, već ne pozivaju. Moja sestra se prijavila za rusku vakcinu ali poziva nema. Ruska vakcina nije nikad ni stizala u Srbobran.Pa bio je odziv doskora , ali vise niko nece . Valjda bolje znate od mene jel ima redova .
Ono sto je veoma jasno je da ce jedan dobar deo nase populacije sam sebi navuci putem psihe bedu na vrat i OVO CE SIGURNO OSTAVITI OZBILJNE POSLEDICE NA PSIHU I CELOKUPNO ZDRAVSTVENO STANJE KOD ODREDJENOG DELA NASE POPULACIJE .I ti si sada potpuno nesvesno zamolio clanove AJDE MALO DA PRICAMO O KORONI a koliko se prostora poklanja tom virusu da svi ostali goruci problemi zajedno u Srbiji ne dobijaju ni 15 deo prostora u medijima kao ovaj kabare. Kod mene u kraju decko od mozda svojih 45 godina vec godinu dana neprestano nosi rukavice na rukama ove za sudove i non stop nosi masku, a posto ce ovo da potraje jos ne verujem da ce covek da skida kese sa ruku i onu zaprljanu masku a ja verujem da u kuci za ruckom ili jede sam ili nosi masku kada je stara majka pored njega. i sada zamisli da se taj mucenik zaljubi i da tu dodje do intime on bi ladno pitao damu JEL MOZE BEZ JEZIKA. Ovo je otislo mnogo daleko a ne moze ni da se ocekuje od iscrpljenog naroda da ne upija kada mediji danonocno bombarduju psihu obicnog vec potrosenog naroda PS Jesi li se vakcinisao sta si odlucioEto jbg . Kome jos nije jasno , neka ode na kovid odjele klinika da vidi sta se radi. Isto svako moze da primijeti na nekim dionicama puteva , npr autoputevi u blizini veceg grada , gdje je ukc ili slicne klinike koliko je vise vozila hitne pomoci sa rotacijama koje mozete sresti , nego sto je ranije bilo
Znaci cenis da problema nema i da sve ide ko po loju a ovu vakcinu jel primas sto verujes u nju ili zbog pritiska drugih i medija ili zbog eventualnog straha.Ostali goruci problemi nisu zapostavljeni . Pripreme za sjetvu u punom jeku , sta vec ide . Sjetve krece pomalo kolko je sutra pa sledece nedelje ako vrijeme posluzi gas . Uvece malo opustanja , i da se vidi sta se radi okolo. To u vezi zapostavljanja drugih problema . To mozda oni koji su cijeli dan aktivni na mrezama .
Za vakcine ceka se red . Krenulo je i kod nas BH pa valjda vrlo brzo . Ako se za dan dva ispostavi da ce biti usporenja isporuke , a bude i dalje u srb mogucnost za strance mozda dodjemo tamo . Govorim o porodici , i odg na ps pitanje . Od vakcina fajzer ili moderna .
Inace mislim da ce ponuda srbije za slobodno vakcinisanje stranaca trajati jos par dana dok ne istekne rok zaliha ili se potrose.
Nemoj se ni vakcinisati,steta da takva velicina ostane medju nama!Ja se nisam vakcinisao i necu a i niko od mojih ukucana nece jer imamo VELIKI STRAH da nam ne ubrizgaju nesto sto bi moglo da da kontra efekte i zbog cega bi se kasnije kajali , a siguran sam da ogroman deo nase populacije /neracunam penzionere oni se vakcinisu jer su im tako rekli preko televizije/znaci ogroman deo nase populacije se upravo vakcinise ZBOG STRAHA A NE ZATO STO VERUJU U VAKCINU. Psiha je cudo i cini cuda a i vakcinisani i nevakcinisani donose takve odluke samo zato sto im bulja zvace gace