Pola trznog centra radi a pola ne radi .Danas zelena pijaca radi a preko puta buvljak zatvoren pa kada budu odredjene delatnosti dehidrirale onda ce psihopata da da po 30 eura za revitalizaciju posrnule kamile. Ovo stanje u nasoj drzavi je je kao da ga covek stavlja u mrtvaka nema reakcije sve odumrlo u narodu i mozes da mu radis sta oces celije su odumrle i nema vise u narodu senzora za registraciju sta je normalno a sta nenormalno i toliko je bila medijska kampanja ispiranja mozga godinama da sam sve vise uveren da ce posle ove globalne infekcije narod pretrpeti ozbiljne psihicke posledice ajde ekonomija je u bunaru vec mnogo dugo na to smo navikli ali posle svih ovih ratova,bombardovanja ,inflacija i bezbroj mahinacija i malverzacija ovo je ukras na tortu vec preopterecenog nervnog sistema a sada tek kapiram sta znaci kada mi je covek pricao da ce da cuva ovce na Novom Zelandu samo da pobegne odavde .A ja naivan pitam A STO NE CUVAS OVCE OVDE NA ZLATIBORU a on rece NEEEEEE OVDE NIKAKO SAMO NOVI ZELAND polako se sve izkristalisalo