Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pola trznog centra radi a pola ne radi .Danas zelena pijaca radi a preko puta buvljak zatvoren pa kada budu odredjene delatnosti dehidrirale onda ce psihopata da da po 30 eura za revitalizaciju posrnule kamile. Ovo stanje u nasoj drzavi je je kao da ga covek stavlja u mrtvaka nema reakcije sve odumrlo u narodu i mozes da mu radis sta oces celije su odumrle i nema vise u narodu senzora za registraciju sta je normalno a sta nenormalno i toliko je bila medijska kampanja ispiranja mozga godinama da sam sve vise uveren da ce posle ove globalne infekcije narod pretrpeti ozbiljne psihicke posledice ajde ekonomija je u bunaru vec mnogo dugo na to smo navikli ali posle svih ovih ratova,bombardovanja ,inflacija i bezbroj mahinacija i malverzacija ovo je ukras na tortu vec preopterecenog nervnog sistema a sada tek kapiram sta znaci kada mi je covek pricao da ce da cuva ovce na Novom Zelandu samo da pobegne odavde .A ja naivan pitam A STO NE CUVAS OVCE OVDE NA ZLATIBORU a on rece NEEEEEE OVDE NIKAKO SAMO NOVI ZELAND polako se sve izkristalisalo

@ Zorane

Odgovor glasi pod broj 3.
Ko jos slusa nas KS, oni rade za vlast.Sta tu ima da se objasnjava.Pa kisicka je skoro sa vulinom bile negde na nekoj zabavi ili kada je bilo zakljucavanje.Skoro uhapsili coveka zbog toga sto je prozivao.

Poslednja izmena:
Vreme ,samo vreme daje odgovore na sva pitanja.
Da li ce kao nacija biti uspesniji Izrael koji ovog vikenda prelazi 60% vakcinisanog stanovnistva ili mi gde nam se na "kriznom" stabu prica jedno, a na nekoliko tel. sa nacionalnom frekvencijom dovode gosti sa otvorenim antivaserskim stavovima svaki dan.
Mislim da se u antivakserske (i uopste u teorije zavere) kampanje ulazu ogromne pare na svetskom nivou i da bi ljudi koji umeju kriticki da razmisljaju trebali stvari malo pogledati sa druge strane.

Ma nemam pojma nego pitam, ali meni je malo glupo sto pojedini protivnici vakcinacije jedva cekaju da se desi nesto ovako i onda krecu objave i slicne gluposti. Ok je to ,ali prvo se raspitaj o svim cinjenicama. pa onda objavljuj. Mozda je primio vakcinu i vec sutra se zarazio? Moje misljenje je da ovi koji prime vakcinu se odmah opuste i misle da su odmah zasticeni i tu se zajebu. Sad dal vakcina uopste deluje to je pitanje za mnogo pametnije od nas. I da napomenem da ni ja ne verujem bas nesto u vakcinu,ali to ne znaci da cu da objavljujem neproverene i mozda i netacne cinjenice o njoj ako nista drugo dok se barem ne informisem o svim cinjenicama.

Ma nemam pojma nego pitam, ali meni je malo glupo sto pojedini protivnici vakcinacije jedva cekaju da se desi nesto ovako i onda krecu objave i slicne gluposti. Ok je to ,ali prvo se raspitaj o svim cinjenicama. pa onda objavljuj. Mozda je primio vakcinu i vec sutra se zarazio? Moje misljenje je da ovi koji prime vakcinu se odmah opuste i misle da su odmah zasticeni i tu se zajebu. Sad dal vakcina uopste deluje to je pitanje za mnogo pametnije od nas. I da napomenem da ni ja ne verujem bas nesto u vakcinu,ali to ne znaci da cu da objavljujem neproverene i mozda i netacne cinjenice o njoj ako nista drugo dok se barem ne informisem o svim cinjenicama.
Mislim da baš Ti koji su za vakcinaciju jedva čekaju neku poznatu ličnost a ne ko je protiv vakcinacije.Zar o tim slučajevima nema objava a da ne pričamo o raznim doktorima koji propagiraju vakcinaciju.Da li su svi zdravstveni radnici vakcinisani i ako nisu,zašto nisu.Ja sam lično za slobodu izbora a objavu sam okačio iz razloga da svako treba da sagleda obe strane pa će sam doneti odluku,šta će sa svojim zdravljem.Ne radi se o teoriji zavere nego o mnogo slučajnosti.
Najviše me buni nestanak sezonskog gripa i plućnih bolesti a da nije civid.Da li i to nije malo čudno.Kakve teorije zavere,ovo je činjenica.
Ne leče nam se ljudi od drugih bolesti i imamo povećanu smrtnost za blizu 10% (117000 je umrlo u 2020 a 104000 u 2019 i kada se odbiju svi koji se vode pod kovid ostane 9000 ljudi koji su kolateralna šteta.Ovo čika Lazo uz dužno poštovanje-nisu gluposti.

Zorane ja koliko znam izbor je na nama. Niko nas ne tera da se vakcinisemo. A sto se tice objave. Ona je u rangu " informacije" sa pinka i ostalih slicnih zaglupljivaca naroda. Sebe smatram inteligentnom osobom i sigurno da necu u medijima da trazim razlog za/protiv vakcine pogotovo jer danas svaka budala ima prikljucak za internet i odmah postaje strucnjak.A vi posto vidim da dobro baratate brojkama i volite , a i nije vam tesko da istrazujete mogli ste da napravite neku malo kompletniju objavu. Znaci ( neka bude Zafir npr.) Vakcinisan tad i tad,tom vakcinom. Od vakcinacije do zarazavanja proslo toliko vremena i slicno. Tada bi se neko mozda nekim cudom i zamislio jer vi ipak niste kompetentni za to. Ovako sve to deluje smesno i u stilu zagovornika da je Zemlja ravna ploca. Napominjem ovo je samo moje misljenje.

Poslednja izmena:
Zorane ja koliko znam izbor je na nama. Niko nas ne tera da se vakcinisemo. A sto se tice objave. Ona je u rangu " informacije" sa pinka i ostalih slicnih zaglupljivaca naroda. Sebe smatram inteligentnom osobom i sigurno da necu u medijima da trazim razlog za/protiv vakcine. Posto vidim da dobro baratate brojkama i volite da istrazujete mogli ste da napravite neku malo kompletniju objavu. Znaci ( neka bude Zafir npr.) Vakcinisan tad i tad,tom vakcinom. Od vakcinacije do zarazavanja proslo toliko vremena i slicno. Tada bi se neko i zamislio. Ovako sve to deluje smesno i u stilu zagovornika da je Zemlja ravna ploca. Napominjem ovo je samo moje misljenje.
I meni deluje smešno da nema sezonskog gripa.A o ravnoj ploči je najbolje sa predsednikom da raspravite a ne samnom.Od njega ste to i čuli.
Vi treba da napravite studiju a ne ja.Ja ne tvrdim da je Zafir preminuo od vakcine.samo tvrdim da je previše slučajnosti.I u Vašem okruženju ima sličnih slučajeva samo se to ne uklapa sa vašim stavom.Ja nisam toliko inteligentan kao vi pa preko medija dobijam informacije,tj preko interneta.Neću valjda sada kupovati knjige o vakcinama i virusima.I ovi što su učili o tome pa nemaju pojma-to je samo teorija.

Zorane ja koliko znam izbor je na nama. Niko nas ne tera da se vakcinisemo. A sto se tice objave. Ona je u rangu " informacije" sa pinka i ostalih slicnih zaglupljivaca naroda. Sebe smatram inteligentnom osobom i sigurno da necu u medijima da trazim razlog za/protiv vakcine pogotovo jer danas svaka budala ima prikljucak za internet i odmah postaje strucnjak.A vi posto vidim da dobro baratate brojkama i volite , a i nije vam tesko da istrazujete mogli ste da napravite neku malo kompletniju objavu. Znaci ( neka bude Zafir npr.) Vakcinisan tad i tad,tom vakcinom. Od vakcinacije do zarazavanja proslo toliko vremena i slicno. Tada bi se neko mozda nekim cudom i zamislio jer vi ipak niste kompetentni za to. Ovako sve to deluje smesno i u stilu zagovornika da je Zemlja ravna ploca. Napominjem ovo je samo moje misljenje.
A gde ti skupljas informacije o vakcinama ako ne na internetu ili tv da ne ides mozda kod Kona na konsultacije

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

A gde ti skupljas informacije o vakcinama ako ne na internetu ili tv da ne ides mozda kod Kona na konsultacije

Ne skupljam nigde. Imam svoju glavu koja mi ne sluzi samo da nosim kapu na njoj i ne opterecujem se preterano time,a jos manje cekam po fb neku objavu da sto pre podelim.

Svaka ti cast ako iz svoje glave mozes da izvuces informacije o vakcinama,ti onda nisi za ovaj forum. Ljudi se skoluju ceo zivot za tako nesto pa opet nesto ne znaju ali ti si ih presisao iz glave, ali zato cekas da je neko drugi objavi pa da ga ispljujes jer si ti ipak iznad svega toga I nisi optetecen time

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh