Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je bila šala,ja ću se izvinuti.Vi ste ga bogami ispljuvali posteno u samo jednom postu ,a licno mislim da se on salio sa onim sto je napisao,nije bas zasluzio takav odgovor ....
Ovaj sto od jutros kuka kako mu se zadire u " svetinju" je pre par dana lajkovao (sto znaci da podrzava? Zar ne?) slican status njegovog najboljeg drugara gde je spomenuta i vredjana moja porodica.Nemojte pretjerivati . Nema smisla komentarisati licne ili porodicne stvari .
Citiraj mi davidim o čemu se radi.Za mene lajk nije ništa.Ja sam lajkovao i COCIJU koliko puta pa se nisam slagao sa napisanim.I DANAS SAM MU LAJKOVAOOvaj sto od jutros kuka kako mu se zadire u " svetinju" je pre par dana lajkovao (sto znaci da podrzava? Zar ne?) slican status njegovog drugara gde je spomenuta i vredjana moja porodica.
Mislio sam da citirate to gde sam lajkovao.Normalno vam je to što je Coci napisao,tj-komentar je na mestu (da li je sada jasnije).O tome sam pisao.Ja Vas nisam vređao,tako da nisam pobrkao lončiće.Nemam sta da vam citiram jer su moderatori videli vredjanje i obrisali. I ne razumem bas najbolje ovaj deo "da sam se ja javio jer mi je normalno" ,ali nema veze. I ja vas Zorane niti vasu porodicu nista nisam vredjao niti planiram to da radim. Nesto ste pobrkali loncice.
NIJE SE SALIO u svim opustenim temama koje sluze za razbribrigu COCI064 je nazalost jedina osoba na ovom forumu koja ima fetis da dodiruje SVETINJU neciju familiju a sve to verovatno zbog neke svoje NEOSTVARENOSTI ostale su neke velike frustracije ili kompleksi zbog nekih neostvarenih zelja to je moje misljenje a drugo objasnjenje moze samo da bude da je rodjen takav pun korozije i mrznje i samozivosti.Vi ste ga bogami ispljuvali posteno u samo jednom postu ,a licno mislim da se on salio sa onim sto je napisao,nije bas zasluzio takav odgovor ....
Da je golman odbranio kasnije bi verovatno dobio kucnu posetu nekih momaka iz BIA-eMornar sto zjbs vidi sta covjek radi
Vučić pogodio iz penala: Hvala golmanu što me je pustio
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je danas Ub i tom prilikom oprobao svoje fudbalsko umijeće.www.nezavisne.com
Tako je nepismeni covece. Ti i tebi slicni bi najvise voleli da svi klimaju glavama i povladjuju vasem pisanju.NIJE SE SALIO u svim opustenim temama koje sluze za razbribrigu COCI064 je nazalost jedina osoba na ovom forumu koja ima fetis da dodiruje SVETINJU neciju familiju a sve to verovatno zbog neke svoje NEOSTVARENOSTI ostale su neke velike frustracije ili kompleksi zbog nekih neostvarenih zelja to je moje misljenje a drugo objasnjenje moze samo da bude da je rodjen takav pun korozije i mrznje i samozivosti.
Cak sam na pocetku na momente mislio MOZDA JE COVEK TRENUTNO U NEKIM PROBLEMIMA ILI U NEKOJ TESKOJ FAZI pa mozda ce u nekim sledecim postovima DONETI MALO VISE POZITIVNOSTI I VEDRINE medjutim napredka nema kao zub koji je crn i truo i zahteva celokupni tretman pocev od 1snimanja 2/vadenja zivca 3/lecenja 4/temeljnog ciscanja burgijom5 /plombiranja a da bi se sve to odradilo mora da da se primeni anestezija I TAJ ZUB VISE NECE DA ZAUDARA A SAMIM TIM NECE EVENTUALNO DA POKVARI DRUGE ORGANE U TELU
Ako moze ja bih samo uputio apel svim forumasima da nas recnik kao i bonton i maniri budu primereni jednom skolovanom Evropskom narodu a dok su Amerikanci jeli rukama mi smo koristili zlatni escag. Ajde bar da probamo a nije tesko biti fin