Chat 10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odma do granicnog prelaza . Izmedju katolicke crkve i gimnazije . Stari klasicni ugodjaj . To sto je do granicnog prelaza nema veze sa guzvom ,ograda je izmedju i zelenilo pa nije pomijesano sa guzvom. Bio danas sa zenom , pa reko da podijelim . Nisu neki ekstravagantni specijaliteti , al svaki put je ukusno .

I kod mene u zetvi kad se skupi ekipa prevrtanje
Dok smo kofama dizali na zgradu manje se pilo, sad kad ima transporter sede i gledaju kako fino ide bez da guza zapne, popije se sve sto ima
Na njivu se nosi pola litra-litar domace i gajba hladnog.
Ako se ide u saobracaj, brat vraca kombajn kuci(ne pije)

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Laku noc , a kolezi mornar pusa za laku noc od njegovog ministra

20210506174539_660253.jpg

Ovo je još brži način kako doći do 3000.
Naravno uz primenu svih epidemioloških mera o kojima KŠ govori na svim TV stanicama po 10-ine puta.
Zar nije ovu žurku policija trebala da rastera.
A ja kao običan građanin nisam smeo da prisustvujen detetovom venčanju

Samo ti vrati,neće biti svađe,sigurno sa moje strane.Meni je venčanje mog deteta svetinja a Coci je svojim komentarom-ničim izazvan dirnuo u to.Da li je to normalno na ovakvom forumu.I nije mu to prvi put ( ne samo prema meni).I opet se toleriše.Mislim da ipak treba da postoji neka granica.
Ako ne vratite da ljudi vide o čemu se radi ja ću ga u svakoj temi vređati i to još gore nego što može da zamisli.Po svim osnovama.
Izvini Matiću nisam hteo da pišem na PP jer ja nemam šta da krijem,I na FB sam ti napisao da nisi ti krivac što pojedini članovi odlaze.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh