Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja moj auto ne vidim u dvoristu, sreca znam gde sam ga parkirao pa cu kopati da ga izvadim :haha:

i ja moj auto ne vidim u dvoristu, sreca znam gde sam ga parkirao pa cu kopati da ga izvadim :haha:

Misliš,da ne bude ovako:

ceo-dan-otkopavam.jpg

Ajd slikajte malo neociscen sneg da vidim kako izgleda , kod mene ga nema celih 35 cm , danas kad se vratim iz grada proteracu jos jedanput grtalicu za svaaki slucaj

Dobro jutro. Kao i do sada , tako i od sada Bog je sa nama i Djokovic.

Poslednja izmena:
Ima oko 1metar ,, ne mogu vise da cistim ,, raonik ne moze da podigne sneg...zvao krizni stab ,,,,, hrane imam za 10 dana

Citat od crni gruja u 14,55:Pokusao raonikom ali nema sanse na uspon ,, ne moze da uzdigne , probila se NiVa sa lancima ,, aloi da ce da stane OK ali ,ovo i dalje pada

Pa jel sada treba da ti dolazimo u pomoc ili ne. Pises tako da te niko ne razume, nevalja ta samoca druze.
:osmeh:

evo prevoda ,
:haha:
Pokusao sam sa raonikom ali nema sanse ,.. uspon ,, a raonik sneg ne moze da uzdigne , probila se NIVA sa lancima ,, ali i ona hoce da stane ,..ovo i dalje pada//////// ma de znam sta i kako nisam ni video . sta je otkucano ha ha , strasno .. u kako bi zadavio pojedine ..ali doci ce leto, pa u sumu nece moci blokada ha ha , e to jedva cekam

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh