Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tebi belo bas udarilo u glavu.Jos nedelju dana,pa na skidanje od belog.:haha:Tako barem najavljuju,ako se drugacije ne naredi.

Juče sam merio, onako amaterski, visinu snega. 83 cm. u proseku, noćas je palo 3-4 cm. novog snega. Biće rodna godina, ne može da fali!

Dobro vam jutro! :cool:

Generalna je generalna, pa nega ga rade i japanci . A u svakom slucaju kod nas nije svako spreman da radi generalnu motora. Meni kad zamenili pumpu za vodu na auto oni samo nalepili novi dihtung preko starog i tako postavili pumpu. A sto se posle remenice ne gadjaju , sto pumpa losije obece vodu , itd. Naravno da nisu svi isti. Ali za takve poslove mi smo ne vaspitan narod. Ja sam to shvatio kad sam radio kao metalostrugar ovde. Kad se desi neka sitna greska skoro nebitna i to u samom graviranu slova, ja se mislim ostavicu tako , to ce proci . Nece ni primetiti oni tamo u Roleks-u kad dobiju moj rad. Ali takav rad sa malom greskom u natpisu slova , ne izlazi iz fabrike. Sef kaze radis ponovo ovaj isti rad , zbog ove crtice sto ti pobegla igla prilikom pisanja. I onda ponovo ceo dan pravi drugi deo. E vidis kako se to radi u ozbiljnom svetu.

@dragane, ajd mi kazi kako se to gravira na strugu?da i ja sebi izgraviram nesto-ja sam u skoli imao profesore koji su bili nekad vrhunski majstori u utvi-avionima i ni jedan nije spomenuo graviranje,a i ja se vec 16-17 god 'druzim'sa strugom,a za ovu operaciju prvi put cujem?izvinjavam se za off topic

Dobrojtro lopatasi samo malo pocistite sneg jel sad ce nivi da padne pa se zbog tog ne sekirajte. :ppozdrav::veseljak::

Dobrojtro lopatasi samo malo pocistite sneg jel sad ce nivi da padne pa se zbog tog ne sekirajte. :ppozdrav::veseljak::

Necu ni da ga cistim ni malo. Ispred radnje malo sa metlom i ne pada mi na pamet vise. Od mene dosta ove zime. Ovi oko mene kao da nisu normalni: " Ju sto je lep sneg, procistice vazduh, pa kako je lepo setati". Majke mi oni nisu normalni.:sta:

Ko voli nek izvoli
1zg84ef.jpg

Nije ni napisao da je graviranje radio na strugu, ako nisi primijetio. Pod "metalostrugar" je mislio na radnika koji se bavi obradom metala skidanjem strugotine a tu spada i bušenje, glodanje, struganje, brušenje, honovanje, lepovanje, provlačenje, graviranje...

Izvinjavam se za offtopic.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh