Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
407464_341436845886589_130030057027270_1081865_1942852258_n.jpg

Zgadio mi se za vikend.Bio sam na salašu.Očisti do bunara,do Wc-a, do štale, do tora, do čardaka, do kamare sa slamom,do kamare sa sojinom slamom i do sojinih ljusaka i to po dva puta.Kad sve saberem očistio sam 0,5 Kj snega.

I kod mene slicno, ocisti do djubreta(stajskog), ocisti do gomile pepela, ocisti do ambara sa tuluzom, ocisti do jedne supe, druge. do stale....celo gumno mi ispresecano putevima prvog i drugog prioriteta

Zamalo da se i to desi.Jedva sam izašao sa traktorom do puta.Ima smetova preko metra.Kroz njih sam morao da lopatam....sve u svemu,vrlo zanimljiv vikend.

Zgadio mi se za vikend.Bio sam na salašu.Očisti do bunara,do Wc-a, do štale, do tora, do čardaka, do kamare sa slamom,do kamare sa sojinom slamom i do sojinih ljusaka i to po dva puta.Kad sve saberem očistio sam 0,5 Kj snega.
Da nije smesno,bilo bi zalosno.:haha:Jeste smesno,kad drugog slusas,a i ja sam hteo da pojedem lopatu.Na vreme sam shvatio da mi je ona ovih dana najbolji drug.:haha:

Ja sam dobio upalu ramena od lopatanja :haha: al ne mari, malo skočim do podruma da se "zagrejem" pa malo lopatam noću se sankamo 60 km/h Lada Niva ćini čuda i tako već par dana :haha::ppozdrav:.
Ja sam stalno kukao što nema snega sad ćutim i uživam :haha:.

Vala se nije smirio!:cool: I sada pada, strast Božja! Samo mu je noćni prosek nešto malo manji nego ovih dana. Fina količina snega!

Dobro vam jutro! :ppozdrav:

Uspeo sam probiti stazu do garaza...a auto kanda do proleca nece izdvorista,jer je ostao iza ovih brda u garazi.
2qu7x5g.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh