Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate li da je struja jedina imenica ženskog roda što se ne pipa golim rukama.

Stakleni baloni opleteni prućem

Kao što kaže naslov teme, stakleni baloni opleteni prućem, gde se mogu pronaći ili pronaći čoveka koji plete pruće oko balona ?
Evo i fotografije:
16162230704bf7a801dc9e1.JPG

Upravo tako, polupao sam pre par dana stakleni balon od oko 50 litara, plastika ga nije sačuvala. :haha: Ne znam da li to rade ljudi koji pletu korpe.

@Matkee

Pre dvadesetak godina na ribijoj pijaci u NS je bio majstor koji se bavio pletenjem od pruca i imao svoj lokal. Da li jos uvek postoji lokal i majstor ne bih ti znao kazati, ali probaj se raspitati. Ovi koji pletu cegere znaju sigurno isplesti i balon.

Dobro jutro radni narode.

Kao što kaže naslov teme, stakleni baloni opleteni prućem, gde se mogu pronaći ili pronaći čoveka koji plete pruće oko balona ?
Evo i fotografije:
16162230704bf7a801dc9e1.JPG

Ne znam kakav si sa vremenom i koliko imaš tih boca, ali ja sam svije opleo sam.
Tačnije majstor mi je uradio jednu, a ja druge 2, imam još boca ali nemam vremena.
Nije rađeno prućem, nego gumom, a "konstrukcija" je od debele alminiske žice a dno od lima.
Za pletenje je korištena guma od poda iz autobusa, koju sam prethodno skalperom izrezao na 5mm širine (reže se tačno po onim crtama).
Vječna stvar, boca postaje neuništiva.
Ako te interesuje mogu slikati pa ću ti postaviti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh