Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre jedno 2 sata sam sam sebe odusevio inteligencijom :osmeh: hteo sam da pomerim kamion , i sednem u njega on ni da cvakne , doteram fergusona i spojim 1 akumilator kablovima od 120 kvadrata , skinem sa kombija akumulator od 97A I spojim kablovima od 50 kvadrata i on zvekne ko mina

pre jedno 2 sata sam sam sebe odusevio inteligencijom :osmeh: hteo sam da pomerim kamion , i sednem u njega on ni da cvakne , doteram fergusona i spojim 1 akumilator kablovima od 120 kvadrata , skinem sa kombija akumulator od 97A I spojim kablovima od 50 kvadrata i on zvekne ko mina

Ma ti druze moj treba da radis u elektrodistribuciji.:haha:

Stavio sam ih u tarasu , ove od 120 kvadrata mi ostavio majstor da se posluzim dok ne kupim , a garava braca ne dolaze kod mene , nevole da posluju samnom , jedva ih navatam kad imam neki kotao da im prodam

dobar dan forumasi imam jedno pitanje neznam kome da se obratim ili u kojoj temi da pisem,starac je poceo da uplacuje pio od 88god i imao je prekid od 2002 do 2004 a 2006 su mu trazili da uplati dug od 230 000 dinra a placao je 43 000 od 2006 da bih dobijao subvencije kao i svi ostali stariji poljoprivrednici..........sada momentalno ima dug od 266000 plus kamata od 190 000dinara i sada je dobio opomenu i sada mu prete prinudnom naplatom i sada mu traze da uplati dug a kamata da ostane,neznamo da li da UPLATIMO dug ili da ostavimo da vidimo sta ce se desiti,u svakom selu ima na stotine poljoprivrednika koji nisu te dugove izmirili a dobijaju opomene od PIA..........
Da li neko od forumasa ima takav problem ili je upucen u ovo STA RADITI......... jer pio preti da ako ne uplatimo taj dug necemo dobiti subvencije za ostalih 15hektara zemlje....

Nije problem zgebce.Problem su jajca,a on je i to batalio.Za to nikad nije kasno.Ja planiram sa jedno 100 godina da ih batalim i da se posvetim nauci.:haha::ppozdrav:

O neizmenicnoj struji sam najvise naucio za vreme bombardovanja , cas je ima cas je nema

---------- Poruka napisana u 17:20 ---------- Prethodna poruka je at 17:19 ----------

Jel ovo chat u zivinarstvu

dobar dan forumasi imam jedno pitanje neznam kome da se obratim ili u kojoj temi da pisem,starac je poceo da uplacuje pio od 88god i imao je prekid od 2002 do 2004 a 2006 su mu trazili da uplati dug od 230 000 dinra a placao je 43 000 od 2006 da bih dobijao subvencije kao i svi ostali stariji poljoprivrednici..........sada momentalno ima dug od 266000 plus kamata od 190 000dinara i sada je dobio opomenu i sada mu prete prinudnom naplatom i sada mu traze da uplati dug a kamata da ostane,neznamo da li da UPLATIMO dug ili da ostavimo da vidimo sta ce se desiti,u svakom selu ima na stotine poljoprivrednika koji nisu te dugove izmirili a dobijaju opomene od PIA..........
Da li neko od forumasa ima takav problem ili je upucen u ovo STA RADITI......... jer pio preti da ako ne uplatimo taj dug necemo dobiti subvencije za ostalih 15hektara zemlje....

Pogledaj u ovoj temi:http://poljoinfo.com/showthread.php...PIO-i-zdravstveno-osiguranje-poljoprivrednika

---------- Poruka napisana u 17:21 ---------- Prethodna poruka je at 17:20 ----------

O neizmenicnoj struji sam najvise naucio za vreme bombardovanja , cas je ima cas je nema

---------- Poruka napisana u 17:20 ---------- Prethodna poruka je at 17:19 ----------

Jel ovo chat u zivinarstvu

Ako smo peradari ne znaci da iz naseg kokosinjca ne smemo da izadjemo.:haha:

Znate li vi koliko je mene puta drmala struja pre nego sto sam prvi put usao u kokosinjac.:haha:E popravio sam na hiljade televizoraaaa.Teslu sam sanjao nocu,a zato sad sanjam kokosku.:haha:

Ma da.Pogotovo kad drugo osajdari.Znas kad se ucenik lupio cekicem po prstu.Poceo jaukati,a majstor kaze da je moglo biti i gore.Ovaj gleda prst,sav poplavio,pa kaze di ces gore.Na to ce majstor pa mogao sam se ja udariti.
Inace ovo za struju je super,pogotovo za bubuljice u pubertetu.Odma se same cede.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh