Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
izvinjavam se svim clanovima unapred ali nisam nigde nasao temu a neznam ni dali ste upoznati da mi u srpskoj crnji i okolnim mestima koji smo blokirali granicni prelaz povodm podrske nasim poljo. koji su bili baziranu u opovu , dobili smo pozive kod sudije za prekrsaj posto smo ugrozavali bezbednost saobracaja, pa me zanima dali ima slicnih nama i kakva su vasa reagovanja povodm ovoga.
Kolko sam informisan predsednik asocijacije poljo. trebalo bi da se sastane sa dacicem 22. 12. u vezi povlacenja prijava, ako to ne uspe predvidjeno je da 26. 12. kada nam je sudjenje svi odemo zajedno sa traktorima
Ja jos uvek ne,pisao sam zalbu.I šta bi do kraja sa tom prijavom nisi valjda platio?
Te idiote koji su naredili da se protiv vas što ste bili na blokadamapokrene ružba treba obesiti tamo gde su najtanji i to za onaj jarbol ispred Narodne Skupštine u Beogradu!
Sta te konkretno interesuje?Pitanje za moderatore:trazio sam po forumu,ali nisam nasao da li postoji tema ZEMLJORADNICKE ZADRURE ili DOO pa ako nema da li moze da se otvori?