Chat 1.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kupujemo i mi mecku .. aaaa tu lezi zec

Da kupujemo, samo jos da nadjemo i dobos pa da budemo kompletni za vasare.

---------- Poruka napisana u 22:45 ---------- Prethodna poruka je at 21:49 ----------

Citat @talianu:

Hoće ako Dinkić bude premijer

Ne spominji mi njega, u 2005-oj sam dva puta platio PDV u obracunu za 4 meseca. Dusu su mi zlotvori uzeli.

Dule,nemoj tako,to ti je Dinkić učinio uslugu da ti bude lakše a ti drvlje i kamenje na njega.Da nam je više takvih procvetali bi ko bele lale:haha:

Dule kuca ti je za lokal::super::Al zato za zimu ::lose:: U proseku dobra izolacija,pojeftinjenje gasa i da te Bog vidi.Za malo da napisem Bajatovic.:haha:

Nemoj ni da se trudis da razumes , niko od tebe to ne trazi .. niti te ko pita za misljenje zbog tebe i tebi slicnih ja zaradi 4 boda . bas zbog toga sto niko nista ne razume . a skole zavrsili ......a nerazemem pa nerazumem
jedan vrlo, interesantan clan ,, SVIKI ,,ovako razmilja strasno ..
Tebi cena kukuruza u proizvodnji prasadi ne igra bas toliku ulogu (i nemoj sad da pametujes po tom pitanju, i ja drzim krmace),

po meni da drzi i golubove pa bi mu trosak bili
ee e kada ovako procitas razumes ,, joojjj kis samog sebe hoces da zaje....s . ... uporan si

jedan vrlo, interesantan clan ,, SVIKI ,,ovako razmilja strasno ..

po meni da drzi i golubove pa bi mu trosak bili

Pa u svakome poslovanju postoje prihodi rashodi i poslovna dobit. Ne znam stvarno sta SVIKI nije jasno?:sta:

Izvinjavam se, nisam znao da smo u temi "zabava smesne..." molim KR da moj post prebaci u chat.

Grujo što si čovječe navalio , eto i ja se donekle slažem sa svikiem . Aj ti sad lijepo izračunaj nam tačno kolko ode kukuruza da se odhrani prase (i majka što mu pojede naravno) , pa da vidimo kolko je promjena cijene od 5 din/kg kukuruza procentualno u bruto iznosu praseta kad se prodaje, il da računamo mi koji ne držimo svinje. Samo pazi da na kraju ne bude da je bolje da si ćutio.

@Boban
Citat:
"Kad sve bude na mestu bicemo i mi a do tad nedam ni senka na mene da padne, zar da na meni ostre i drapaju me a da za njih ne vazi nista."

Ti si Bobane na zahtev sluzbenog lica duzan da pokazes ljubazno dokumenta koja on trazi a u skladu obavljanja njegove sluzbene duznosti. Na prekoracenje sluzbene duznosti mozes usmeno ili pismeno da se zalis njegovom licno predpostavljenom ili nadzornom organu koji vrsi kontrolu i razmatra zalbe podnesene protiv sluzbenih lica. I u dokumentima lepo pise da se moraju stalno nositi sa sobom i pokazati na zahtev sluzbenog lica.

E druze moj. Makedonija je cela pokrivena sa bezicnim int. Napunis lap i na Sar planinu, cuvas ovce i surfujes svetom, to je napredak a ne mi.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh