Changfa

Ne znam sta znaci ti pevaš ti otpevaš da bih mogao da ti adekvatno odgovorim ali da skratimo priču ja se nisam ubacio na tvoj komentar niti sam te prozvao po bilo kom pitanju tako da ako neko treba nekog da zaobodje to bi trebao ti mene.
I ponuda ti i dalje stoji da pokazes svoje znanje oko ove teme i obrukas mene i pokažeš moje neznanje.

То о чему пишеш зависи од типа земље, а не од снаге трактора...негде исту тау комбинацију вуче трактор од 160-170кс лагано, негде и више...а негде нема шансе .

Иначе најидеалнији захват по глави је 35-38цм зависи од произвођача плугова ..све преко тога је издркавање. Јер је боље ићи 35*5 него 4*45...само ће ти се касти зашто
Prvi deo ne mislim samo na snagu nego i potencijal samog traktora, nije realno ocekivati na duze staze da Cangfa npr 160ks bude eksploatisan istim masinama kao npr JD 6M155, Puma 155, tu trku gubi. Nego kupiti za broj veci traktor od prikljucaka i tako ga sacuvati. Kod vas u ataru npr 577 ide sa 757.3 plugom, tako da za Kineza 4 brazde nije neko opterecenje.
Jesi radio ovo o cemu ja.pisem pa znas sigurno ili samo rekla.kazala? Taj plug je bio 4+1 na 5x35, probali smo na 4x45 i ta glava viska prodana tvom rodji u Calmu. Sa plugovima koji imaju vece glave( daske,raonike) je potrebno da imaju i veci zahvat po brazdi da bi lepse zaorali.
Tako da ne pisem u teoriji nego provereno kako smo radili i radimo.

Ko je u mogucnosti da uzme johana i ima potrebe za njim ( povrsine zemlje) sto da ne, dobri su to traktori i dugotrajni.
Mi ostali mali nama je dobar za nase povrsine i rus i kinez kad se odrzava masina.
Ne razumem ljude koji uzmu na silu johana, klasa ili nesto slicno a u kreditima i problemima i dugovima do guse. I onda krece kuknjava i pozajmljivanje...

Nazad
Vrh