galicije83
Član
Што немам опције за убацување слика и видеа?! Све оречице, тј. акатке су недоступне на моб телефону и у десктоп моду, јао и мобајл моду?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sto bi se reklo,ne bi ih i dalje uzimao da mu se nisu pokazali dobri i nebi stigao do te brojkeKaže Janoš da zadovoljan njima.
Sa svim tegovima ima tolika, ali osnova mu je mala, oko 5,7t. Ali može biti univerzalac i raditi sve poslove kad se skinu tegovi. Po meni dobar izbor traktora, i bolje ići na rezervu snage,tj uvek veće.7,2т мерио га јуче са теговима и око 60л горива колико сам насуо у њега, а у проспекту кажу 7т
Poluge su kao za traktor od 200ks i verovatno su iste,cilindari su bar 100mm a mozda i veći,sve sam ja to video ali mi jednostavno sam traktor menjac,dif,polu osovine,prednji most ne izgleda moćno spram snage,opet da naglasim da je to moje mišljenje i ne znaci da sam ja u pravu i voleo bih da nisam.Sa svim tegovima ima tolika, ali osnova mu je mala, oko 5,7t. Ali može biti univerzalac i raditi sve poslove kad se skinu tegovi. Po meni dobar izbor traktora, i bolje ići na rezervu snage,tj uvek veće.
Ne znam samo po čemu je @nebojsa100 zaključio da traktor ne izgleda da ima 160ks? Rus od 150ks je po meni mizerniji, a i teški krš od traktora, ako ga porediš sa njim. Kinez ozbiljne poluge, i podizne cilindre, za ostalo ce se videti, vreme ce pokazati. Ovo oko otpadanja točkova, ili pucanja nije to fabrike ili kvaliteta, vec do sklapanja, gde ne stegnu dovoljno točkove i ostale delove. Pisao sam vec kako su i ovde stigli kod nas traktori, dosta toga nije stegnuto, niti podmazano, tako da sve treba prekontorolisati. To je po meni minus za firmu koja ih prodaje.
Oko potrosnje, kako čujem baš su mali potrošači... Zvučna izolacija bi mogla biti bolja.
cemu onda traktor od 140ks ako ces ga tretirati kao da ima 120 bukvalno pa i manjeSamo ih ne forsirati i ici ce to.
Npr uzeti Cangfa 140ks za 3 brazde, 5-5.5m spremac,teska drljaca 5m i ici ce to godinama.
jbg moguce da lose namestate plugoveKad budes radio samo ce ti se reci.
P S. Pumom 210 ks radimo 4x45cm plugom.
sad kad si krenuo licno i ironicnoBlago tebi.
Задња гума му је 520 што еј сасвим адекватна ширина за ту коњажу ,предње су могле бити 440, али нису...
То о чему пишеш зависи од типа земље, а не од снаге трактора...негде исту тау комбинацију вуче трактор од 160-170кс лагано, негде и више...а негде нема шансе .Kad budes radio samo ce ti se reci.
P S. Pumom 210 ks radimo 4x45cm plugom.
Tvoje misljenje je suvisno jer sad vec preteras i kao majstor vec pokazujes i neznanje!Ako sam dobro video(nisam mu podizao haubu) na onom od 120ks je 4 cilindra motor,eto opet moje mišljenje je da ni jedan traktor preko stotinak konja ne treba da ima 4 cilindra,šestak i kraj price pogotovo jer kod ti traktori jos uvek vaze za "velike" i velika vecina radi teske poslove sa njima.
Ako ti je moje mišljenje suvišno ti preskočiš moj komentar i svima nama bude lakše.Tvoje misljenje je suvisno jer sad vec preteras i kao majstor vec pokazujes i neznanje!
Dakle po tebi i svaba je lud ili glup jer odradi traktor takav za kojeg ti mislis da treba imati 6 klipa a on ima 4?
Arion 430 je cetvorocilindrni traktor a rzvija 120-125 ks!