Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја сам добио на пет година, аможе и на три, а гледали су колика обртна средства имам, колико хране на лагеру, као и шта од механизације поседујем, колико Ха радим. Углавном су видели да могу да га буквално купим за кеш без проблема. Поднели захтев министарству и чекали одговр дал сам прошо или не...то је било у мом случају и НЛБ банке у којој сам друг члан...не знам како сруге банке раде...Od čega zavise uslovi tih kredita? Na koliko godina si dobio? To zavisi od banke ili?
Појефтинио је једино ловол 1304 јер је добио био опасну конкуренцију у виду Чанга и Енсајна...па су му спустили цену и сад је ваљда 37000, а био је 43000 ако не грешим са ПДВ...Da li su ikada Belarusi,Yto,Armatrak, razni Lovoli i ostali istocni brendovi pojeftinili odkad su se pojavili na trzištu? Nisu i nece nikada. Mislite i o tome.
Spajki ne znam da si u ove protivnike ubrajao i mene ili ne ali nije ni bitno,vidim da me ovaj stručnjak opet cacka pa ajde da odgovorim.A sta ce reci protivnici kineza ako ovi traktori naprave 5-6ooo sati bez diranja motora i menjaca i bez nekih ili nikakvih problema? I ovi hvaljeni danasnji zapadnjaci imaju probleme jako rano koje ne bi smeli imati samo se o tome cuti da ne pukne bruka.
Lice opet me čačkaš ničim izazvano i vidim da patiš od nekog mentalnog poremećaja pa cu probati jos jednom koliko toliko lepo da ti odgovorim.To pitaj vidovitog majstora, samo on moze da ti da adekvatan odgovor![]()
Nov John Deere ?.Pa moram da vam napišem jedan podatak. Imao sam kineza 10 godina i za to vreme 20 kvarova, većih ili manjih . Zamenio sam ga za Johana i evo 6 godina hvala Bogu bez ikakvih popravki.
Jeste.mi smo uzeli kada je pojeftinio mtz...bio je 26500,kupili smo ga za 25500+pola cene dali psenicu na koju su nam racunali +1 rsd skuplje u odnosu na trenutnu cenu...koja je bila veca nego danas.Da li su ikada Belarusi,Yto,Armatrak, razni Lovoli i ostali istocni brendovi pojeftinili odkad su se pojavili na trzištu? Nisu i nece nikada. Mislite i o tome.