Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da ima, kada mi je brzina na jedinici zadnji radijator mi je hladniji od drugih,kada stavim na dvojku temperatura radijatora se približno ujednači,o trojci da i nepišem...nema brzina pumpe sa tim veze
Kod mene u sistemu grejanja je odnos 50:50 (pola voda pola antifriz)Ne vidim razlog zasto nebi bilo izvodljivo,svakako da moras imati slavinu na kojoj treba dopuniti sistem,ispustis odredjenu kolicinu vode na ispustu i dopunis antifrizom.Po meni je tako ipak sigurnije,jos jedna stvar pumpa ti moze raditi non-stop samo ako ne ide preko sklopke vec direktno u struju.Koje bi resenje bilo za centralno grejanje, ako necu da ga palim zimi a napolju minus?Takodje ne bih ni ispustao vodu iz sistema.
Da li je neko probao da ubaci umesto vode antifriz, mada ne znam kako bi to bilo izvodljivo?
Ili da ostavim pumpu da vrti vodu? Ako moze, do kog minusa bih bio siguran da nece zalediti?
Delim mišlenje, a može i 2-3 puta preko zime da se založi malo da bude sigurno, jer i vodovodne cevi u zidu znaju da naprave dar-mar jer nemože nikad sa se ispusti sva voda ostane u brinox cevkamaPo meni dokle god vrti pumpa nece zalediti.Ipak u kuci ne moze biti minus kao napolje.