zemljostrugar
Banned
Ja kada bih imao 70 stepeni u radijatorima mi bi smo svi kopilici pozevali. Kod mene u sred zime je oko 50-55 stepeni tem radijatora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas sad bolju temperaturu u kotlu, koliko ga drzis otvorenog?Ja sam 10 godina bio bez mešnog ventila kada sam menjao peć stavio sam ga .Po meni bolja varijanta hiljadu puta.
Да ли је тај највећи радијатор и највишљи,мислим по месту где је постављен,да ли је целом површином хладнији од осталих или можда по дијагонали?Imam jedno pitanje za poznavaoce, ako jedan radijator u sistemu (najbliži kotlu) zatvorim na onaj gornji ventil oće onda ostali bolje grejati?
Naime imam problem da mi taj prvi radijotor najače greje, ovi ostali slabije, neke sam zatvarao i na gornji i na donji ventil, ali mi se čini da taj koji je jedno i najveći najslabije greje.
Ma nije on ladniji od ostalih, mego mu verovatno trenba više vremena da se zagreje pošto je najdalji. A u toj sobi gde je najbliži mi je i termostat pa možda i zato imam utisak da je ona soba hladnija zato dok onaj nepočne malo da greje ovaj bude već na pola ugrejan.