sinisa1979
Član
80 u kotlu i kaplje vode iz njega?
A da ti nije dimnjak prljav?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bunim nikoga, ko želi da uradi pravilno dobro je a ko ne želi njegova stvar. Ne ubeđujem bilo koga da treba nešto da uradi. Vrlo je interesantno kako termo glavom regulisati da radijator bude i ujednačen u funkcionisanju a istovremeno i pojačavati i smanjivati grejanje u prostoriji? Samo pitam, ništa pretenciozno ...Ja to znam jer mi je to bila struka.80% ti se majstori ne pridržavaju literature prilikom izvođenja radova.35 godina sam radio na centralnom grejanju.Uglavnom su ti donji ventili stavljeni da možeš da skineš kompletan radijator.A to što ćeš ga ti naštelovati na povratni ventil,to je već malo teži slučaj.Što je napojni stavljen.Pa sada imaš i termo glave koje ti regulišu to što hoćeš.Nemoj samo buniti ljude.
Nije prljav dimnjak sigurno,vuce kao lud.80 u kotlu i kaplje vode iz njega?
Nisam primetio neko drasticno opadanje pritiska,mozda sam jednom dva puta dolio nesto minimalno vode u sistem od pocetka sezone.Ali sam po malo ispustao vazduha i vode na zadnjem radijatoru.Ne bi trebalo da je procureo ,nije imao par meseci rada.Ali se nikad ne zna.A pritisak, šta manometar pokazuje? Je l' konstantan pritisak?