emigrant
Član
U podnim kao i u zidnom hlađenju ne bi trebala temperatura vode da ide ispod 16 stepeni upravo zbog kondenza koji se stvara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
40 dok zagreje pod pod nogama bude 30.Postavljen sistem,preko košuljica,pa stirodur,ona zvučna izolacija za tarkett pa onda i sam tarkett.Sve ukupno ima 10mm "tampona" izmedju grejne površine i nogu, tako da se gazi po taman temperaturi Jedino gde su pločice je malo toplije, sto je predsoblje i kupatilo, a tu se kratko zadrzavaš svakako.Ako dobro shvatio podeseno ti je u podnom 40C ? Mislim da je malo previsko temperatura za podno 40C.
Našalio sam se zaboga...nekad treba čitati i između redova..Nikad ne rikne leti, uglavnom na početku grejne sezone.
Ma da,na bio masu,14ta sezona...Jel čelični?Koliko je izdržao?
Zašto ne može da se krpi?
Znam ko ima kotao na bio masu na prodabu, ako te zanimaMa da,na bio masu,14ta sezona...
Ne može jer je izgoreo,nema se za šta zavariti,pretanko...i porozno..
Pa i ja sam se nadovezao šalom na tvoju šalu... U fazonu - obično procuri kada se loži.Našalio sam se zaboga...nekad treba čitati i između redova..
Nije gus pogodan za bio masu...mislim da ga niko i ne pravi sem od kotlovskog lima...trajno žareći kotlovi su druga priča,eno radijator-zrenjanin i dalje u funkciji već 40 godinaPo meni bolje uzeti gusani kotao od čeličnog.Mnogo je dugovečniji.
Moj Salamander je montiran 1979-e i još stoji za svaki slučaj.Ne ložimo ga intenzivno od 1997-e ali se ponekad potpali čisto da spasimo neki otpad.Stoji spreman za svaki slučaj ako zakaže toplotna pumpa.
Sad si me bacio u rebus,mislio sam ili ovaj da popravljam,ili da kupim isti takav nov,da ne bi morao da prepravljam instalaciju i odžak itd itd...razmisliću,pogotovo u ponedeljak kad čujem cenu...Znam ko ima kotao na bio masu na prodabu, ako te zanima