Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Како си задовољан грејањем на житу сламу и колико бала дневно трошиш? Ја имам котао реко би рађен по лиценци на ове из термина. Радио ми човек што ради у термингу па кући он и син приватно праве котлове, једино што ја сам тражио да ми направи да две бале могу једну на другу да убацим. Пробао сам житну сламу али што кажеш јако пуно пепела остаје после ње. Хтео сам кукурузовину да пробам али док сам се намислио да балира ветар раздувао све што је било за балирање по атару.Ovaj je terming kula,tatin je proceruo pre 5 godina,al on je ložio sve i svašta,i drva,i čokanje i sojinu slamu,ja samo slamu u 95 posto slučajeva sem 21ve jer mi ttad oluja odnela šupu pa mi dosta bala propalo...tatin su u kuli remontovali za nekih 300e tada,zamenili kompetan zadnji deo...
Moj nikad se nije ni čestito zaprljao od gareži ili smole za razliku od njegovog jer ja uglavnom koristim žitnu slamu koja ostavlja bas puno pepela,al peć i odžak nemam šta da čistim...
Najbitnije da mi staje cela bala..po komšiluku ima par iz kovačice i ne znam koje još i ni u jednu ne može komplet bala,nekako im visoko al kratko ložište...
Ja sam eto do sad bio prezadovoljan...
Kako se onda legalno prodaju te peci?Ok, o svim tim stvarima uopste nisam razmisljao, u pravu ste naravno.
U glavi mi je jedino to sto je na neki nacin neiskoriscena energija a nemam sta sa njim da radim.
Znam da je to u Americi veoma lepo uredjeno da slucajno ne dodje direktno u dodir sa prirodom.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ne grejem ja puno kvadrata,mislim da bi to bilo suviše,ili bi morao dodavati rezervoar za toplu vodu,a njega mislim da nemam gde...i sa ovim potrošim 6 bala maks..Ako budes kupovao novi raspitaj se za kotao gde staju dve bale.Imao sam Simanovacki sa jednom balom i stvarno je sluzio,kada je progoreo kupio sam Sukom gde staju dve bale i mnogo je bolje.Ali evo stoji vec trecu sezonu jer sam presao na gas.