guest 43101
Član
Ja upalio vatru, unutra temperatura samo 18 stepeni. Ujedno i proba novog dimnjaka....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad se setih kad sam video dimnjak kod tebe..Ja upalio vatru, unutra temperatura samo 18 stepeni. Ujedno i proba novog dimnjaka....
Samo se na jednoj termo glavi čuje ili na svim ili u instalaciji.Kad sam radio grejanje majstor mi stavio ivar ventile na radijatore i termo glave i kad radi pumpa čuje se neki iritantan zvuk. Kad se zavrne glava naravno ne čuje se ništa. U električnom bojleru sam stavio izmenjivač i kad pustim samo kroz njega da kruži voda ne čuje se ama baš ništa. Zašto se to događa s tim ventilima? Pumpa je stavljena na najmanju brzinu.
Da je pumpa čulo bi se i kroz izmenjivač kad ide voda. Kroz izmenjivač se ne čuje. Dal zbog ventila ili nečeg drugog ne znam. Paljenje gašenje pumpe svaku noć smara u pm. Jebali ih ivar ventili što nije stavio herc imam na poslu ništa se ne čuje. Kum ima bergen isto ništa se ne čuje. Samo glupavi ivar ko ih napraviPa to ti se cuje pumpa.
A "Рекорд" пећи, аналог "Булеријана"?Moram kod sestre da u što skorijem roku namestim peć na drva u jednu sobu, ali bi grejala i susedne sobe (naravno koliko može).