Pravim potpuno novo i radim podno,da uvedem plin+projekat+kondezaciona pec izadje oko 350.000 din u odnosu na ovu pumpu od 600,000 din.Odlucio sam se na toplotnu pumpu jer smatram da ce u narednih nekoliko godina plin biti preskup
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko kw trosis mesecno,meni je standardan racun za struju 7- 8 hiljada ,negrejem se na struju....T.P. voda-voda, fancoil sistem, racun za struju za januar 8600 din, površina 140 m2,samo da napomenem to je potrošnja celog domačinstva, sve se radi na struju, plina ima samo kada se pasulj kuva.
Iskreno da ti kazem neznam. Oko 4000-4500. Veš masina i susilica svaki dan,bojler,kuhinja i malo po radionici. Cak ni ne pratim dal je jeftinija ili skuplja tarifa.Koliko kw trosis mesecno,meni je standardan racun za struju 7- 8 hiljada ,negrejem se na struju....
Послато са SM-A325F помоћу Тапатока
Da li ti je ovo prvi put da se tako nešto dešava,Ljudi, treba da ispustim vazduh iz par radijatora, a situacija je takva da je gornja polovina radijatora vruca, a donja hladna, tj vazduh, po horizontali , a cep za ispuatanje vazduha je gore
Kako sad da ispustim vazduh, kad okrenem taj cep izlazi voda,posto je, jelte u gornjoj polovini?
Plinsko grejanje je u pitanju, da li treba ceo sistem da radi pri ozracivanju, ili da ugasim kotao, a onda ne radi ni pumpa?