Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Davno smo se grejali na struju, sa 12 kw grejacima smo 99% zime prolazili, pa sad racunam model 14kw i dogrevao bi se nekim lozenjem kaljeve peci, a i razmisljam moram pitati da li mogu da imam nekako iskombinovano uporedo i pec za centralno grejanje.Narucis lepo micubisi zubadan i ne sekiras se.Koja ima sistem hladjenja ima 4 cevi(izvoda).2 za grejanje 2 za hladjenje valjda se chileri kace u kuci za njih.Informisete se kod firmi koje prodaju i ugradjuju da vam lepo sve objasne urade proracun koliko jaku TP morate da uzmete...
Uglavnom ja bih uzimao japance tu nema greske.
Gledam model Mitcubiši od 14 kw. Jel moguce na jednom mestu 950.000 a na drugom 570.000?Po meni je preskupa ta Mitcubiši zubadan.Za duplo manje para uradiš voda-voda.
Ovom sistemu grejanja onda nije potreban bunar? Za koju kvadraturu ovo uzimas i da li je kuća spratna ili prizemna? Ovo radi sa podnim/radijatorskim ili drugim načinom grejanja?Konacno pala odluka,pa sam je porucio https://www.energynet.rs/toplotne-p...zduh-voda-dc-inverter-versati-ii-16?sku=34390
Moze i na radijatore da se prikopca ali optimalan rad je oko 40-45 stepeni,sve preko toga pale se dodatni grejaci vodeJel može to u stanu da se montira?
U stanu u kome mi se deca školuju nema druge opcije osim na gas,verovatno ovi novi inženjeri su predvideli da može doći do gasnog kolapsa,nema ni odžak na zgradi.
Auuu,spustaj plafone,cenu grejanja ces videti i sam posle montaze,sve zavisi koja ti je zeljena temperatura. Ako preko 21-22 kuku lele200 kvadrata,visina soba od 3,8 do 4,8m.Radim novo podno grejanje
Sistem je bez bunara,samo vazduh usisava.Manji je kooficijent iskoristenosti nego sa vodom ali racuni za struju nisu veliki.Pitao sam na par mesta,krecu se od 15-20 hiljada dinara.Kod kuce lozim drva i ugalj a potrosim u januaru preko 30 hiljada,Hteo sam plin da uvedem ali zbog ove situacije sam se odlucio za struju
Ima vec ugradjene grejace,koji se po potrebi aktivirajuTaj uređaj ima dodatne grejače vode ili se oni kupuju posebno?
Sa mojih navrsenih 10 meseci zivota presli smo iz #radojevicisalasi u grad i kupili su staru "svapsku" kucu.Nikad nebih menjao ovu moju statru kucu iz 910 godine za novu kucu normalne gradnjeAuuu,spustaj plafone,cenu grejanja ces videti i sam posle montaze,sve zavisi koja ti je zeljena temperatura. Ako preko 21-22 kuku lele
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk