U Kovacici? Kod nas u Opovu samo pljevlje ima.Kod nas podigli cenu susenih vreoca sa 12500 na 15000 po toni. Moje misljenje je da uzimaju kajmak da ugalj nije nabavna cena toliko otisao gore....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Kovacici? Kod nas u Opovu samo pljevlje ima.Kod nas podigli cenu susenih vreoca sa 12500 na 15000 po toni. Moje misljenje je da uzimaju kajmak da ugalj nije nabavna cena toliko otisao gore....
U kovacici ima pljevlja i suseni vreoci, ali su iskusno napucali cenu. Ja sam uzeo letos 7 tona pljevlja ali mi se nesto ne svidjaju, puno ima sljake posle lozenja. Predhodnih godina sam gorio samo vreoci...U Kovacici? Kod nas u Opovu samo pljevlje ima.
Ubaci malko kamenog,da ti se ocisti pec.Imas previse prljave zidoveEvo kako to kod mene izgleda...
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Mislim da nisi u pravu....
Gde je jedna soba, dobro izolovana, sa novim PVC stolarijom u vidu prozora i vrata, prostor se za 1 sat ugreje na 20 stepeni.....
U sobi ložim samo uveče, oko pola 7, za sat-sat i po bude 18-20 stepeni, a kad uđem u sobu, bude oko 11.....
Ložim do 10-11 i bude toplo do jutra, kad ustanem ne bude hladnije od 14-15 stepeni....
Goci što niste bolje hranili kravu da ne žvaće ogrezinu?Dok smo ziveli na salasu i lozili ogrizine(sazvakanu kukuruznu stabljiku) u paorsku pec,imali smo vecu temperaturu u letnjoj kujni nego ti u toj sobi
Polako dobrodol bez nervoze i sekiracije, svako je gazda u svom dvoristuBatali tu zamenu teza....
I grej se na šta god hoćeš od mene ti prosto....
Danas ako imaš svoje mišljenje odmah nisi politički podoban, zaostao si...
Ako se greješ na ugalj ili drva, (jer si tako navikao, a i ceo sistem ti je takav ili ti je lako dostupan, ili ti budžet ne dozvoljava, MA NEBITNO ) onda si zastareo, gušiš i truješ nas napredne, moraš na "moderan" način, toplotna pumpa,pelet, kur@c palac, na gas, more, koji je upravo "prošao" kroz selo, nemoj slučajno da ga ne uvedeš....
Marš bre !!!
Neću, pa mi pljuni pod prozor !!!!!
Moraš biti "ukalupljen" i u trendu, zaboga, odakle ti pravo da NE LOŽIŠ u sobi i živiš kao pre 100 godina !!!!!????
Posle se čudite otkud Vam toliki vikendaši po selima kojima smeta smrad od guvna u zadnjem dvorištu udaljeno 40 metara od dotičnih !!!!???
Ima da se iseliš iz pradedine kuće, na kraj sela ili na salaš ako misliš živinu da držiš, dere mi se tvoj pevac svako jutro pod prozor !!!!
Smrde mu svinje, a daj malo naseci onog sušenog iz tvoje pušnice, nešto mi ne ide ova tvoja šljivovica na prazan stomak !!!!
Sve više ljudi poprima odlike snobova !!!!!!
Čast izuzecima !!!!
Pljujte me koliko hoćete !!!!
Ja imam svoj stav !!!!
A bitno da se kuka kako nas zavejao sneg !!!
Koliko Vas je očistilo sneg u dvorištu, a da ne pitam ispred kuće ?
Ne kažem za ove što imaju teg oko vrata, u vidu stočnog fonda , i koji MORAJU !!!!
Malo makar metlicom, kud pop prođe...
Ništa, a ?
Odneće ga Sunce, evo, sad će da ugreje...
U Decembru ?
" Samo da je meni toplo, a za druge jebe mi se !!!!! "
Zamisli, temperatura u sobi gde se spava ne smije pasti ispod 23 !!!!!
Ako ne mogu da spavam u gaćama, ma propast !!!!
Pa ja ne bih mogao ni da zaspim na toj temperaturi a ne da spavam i odmorim se !!!
U dnevnom boravku gledam da temperatura ne pređe tu cifru , kad ste je već pomenuli !!!!
Prokleta bila i temperatura i ko je izmisli !!!!
I proklet i ja ovakav nakaradan i zatucan kad nađoh Vama nešto da se pravdam !!!!!!