SeljakizGrada
Član
Kod nas strugare prodaju te okrajke,veza 2200din.I kupuje narod kao blesav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je znao velja nevolja za tu pec,nebi se mucio sa masinicom za mesoOvo je posle 2 sata od lozenja, i jos toliko ce da gori sigurno. Mada na slici se razbuktalo sto je dobilo vazduha.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Nisu ovo OKORCI OKRAJCI i oni ovde idu kao alva 1200din m3Kod nas strugare prodaju te okrajke,veza 2200din.I kupuje narod kao blesav.
Dobrodol nemoj se ljutiti ali nije svugde ista situacija, mene zima puno kosta ali ipak lozim da moze da se ide u majici kratkih rukava,pokrijemo se eventualno cebetom,imam dvoje male dece i gledam da im bude prijatno ne moraju da spavaju u hladnom, a i iskreno najeo sam se svakakvih govana u zivotu tako da ako mogu da biram ipak vise volim da udjem u toplu kucu.Mrtav sam ozbiljan....
Živo me interesuje na osnovu čega si zaključio da "držim" 14 stepeni u kući ?
Ne postoji mogućnost da pređeš na drugi vid grejanja ili ne daju komšije.Izvini na pitanju ali kolika je ta palata ako si do sad potrošio 17 kubika i 4t uglja? A grejna sezona ni na pola svatova...
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Za ugalj neznam, ali verujem da ga je tih 17 kubika panjeva kostalo manje og 100 evrica. Nijo to i neka para sa obzirom da ce pola zime za neki dan.....Ne postoji mogućnost da pređeš na drugi vid grejanja ili ne daju komšije.
Postoji samo ne znam sta bi bilo jeftinije,gas nemamo.Ne postoji mogućnost da pređeš na drugi vid grejanja ili ne daju komšije.
Tacno tako,sledeće godine ako da bog bar 60-70 kubika.Za ugalj neznam, ali verujem da ga je tih 17 kubika panjeva kostalo manje og 100 evrica. Nijo to i neka para sa obzirom da ce pola zime za neki dan.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ako drva nabaviš jeftino onda je to druga priča.Postoji samo ne znam sta bi bilo jeftinije,gas nemamo.