Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne valja da prekidaš,onda stvaraš još veću kondenzaciju.I hoće da procuri tako.Upravo to sam i radio, zatvorio klapnu od promaje i regulisem od promaje kako zelim da ne bi podivljao, ali ipak razmisljam i to da li je u redu da ne ispucaju cigle.
A kako ne bi do toga doslo ne znam ni sta je bolje pustati da gori ko ludo pa ce krace da traje ili da sagori natenane pa samo po potrebi otvoriti klapnu.
Гавран се ставља на жар у шпорету па се тај дим извлачи кроз оџак. Требало би да дим садржи ваљда сумпор па се тај сумпор веже за чађ из димњака. Стављао сам одавно па сам скроз заборавио како је било.Користио сам коцке као сапун( заборавио сам тачан назив) за сагоревање гарежи.
Али опет мора жичана четка да жуља.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Krcenje zaraslih povrsina ako nemas svoju kombinirku ili bager barem 5t po meni nema racuna. Ja sam iskrcio do sada 1.5ha od 2015 pa do sada na vise lokacija. To sam radio samo zarad oslobadjanja zemlje i resavanja brloga. Da je jedini motiv drva za lozenje to nema racuna. Kada bi racunao svoje dnevnice i prevoz ispada isto kao da sam kupio drva.Соју вероватно нећу зато што је скоро сви у околини сеју пострно. Тако да нећу да се цимам око ње у октобру-новембру.
Пшенична, јечмена слама и био маса од дрвета. Имам уговор да крчим зарасле површине. Знам све предности и мане на послу сам видео све комбинације.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
E ta staklena vuna????Kum ima kucu na sprat od 130m2,sendvič zid od dve pune cigle i u sredini 5cm staklene vune, na tavanu poređan stirodur 5cm nije lepljen i ove godine je postavio pvc stolariju.Ove godine jos nijednom nije nalozio drva(kasno sečena, mokra), greje se na otpadnu ivericu. Nalozi tri puta u toku dana. Potrosnja mu je smesna, zanemarljiva, a u kući po meni nezdravo toplo,25-26C. Ujutro kad ustane kaze ne lozi do 11-12.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka