ratarsumadinac
Novajlija
Prodavnica ja sam nosio nov na reklamacijo ovakav plavi ,posle zamene vec peta godina funkcionise normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KAMENI, moj savet ti je da se ne grbaviš zbog 800 dinara i kupi kod tebe u prodavnici. Ako slučajno budeš morao da reklamiraš da se ne hvataš za glavu.Ne znam sam šta da radim, dal da naručujem taj preko net-a za 65e (7500din) ili lepo odem u prodavnicu kod mene i kupim za 8300 sa garancijom i fiskalnim ?
Dali neko koristi ovakve pretvarače i dali su pouzdani kao što navode u oglasima?
[/URL][/IMG]
Ako ima ova prodavnica kod tebe, http://www.grejanje-expont.rs/pretvarac-napona_242.htmlNe znam sam šta da radim, dal da naručujem taj preko net-a za 65e (7500din) ili lepo odem u prodavnicu kod mene i kupim za 8300 sa garancijom i fiskalnim ?
Da li za potrebe kotla moraju biti tvrdje presovane bale?Sad trošim 10-12,grejem moju i komšiijnu kuću(tatinu)moja ima stolariju 35 god staru i nema izolacije kod komšije je bolja stolarija.I vod ide preko dvorišta nije ukopan tako i da tu ima gubitaka.
Da li za potrebe kotla moraju biti tvrdje presovane bale?