jbrtka
Član
ja trenutno idem na 55 stepeni u kotlu u sistem ide oko 43 unutra je 23,24 stepena ,kad je prosle godine bilo minus 15 u kotlu sam terao 75stepeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Procurila pec za cg pa me zanima gde moze da se kupi druga 30kw u blizini? Zvacu sutra Futog. Drugo da li je moguce postaviti sistem kao na slici?
crveni pravougaonici su pec
crena elipsa pumpa
crna linija je horizontala gde mi se pec nalazi
crvene linije cevi
Na prvoj slici mi je je pec niza od sistema, tako sto je pec ukopana zbog prirodnog pada kada nestane struje pa me zanima da li moze da se postavi pec kao na drugoj slici da bude visa od nivoa sistema? Imam pretvarac na akumulator za slucaj nestanka struje.
Attila tako piše u uputstvu.Nije to puno u kotlu 80c kod mene majstor namestio na 60c a taj ventil stoji na 2/3 otvoreno jer ima tri podeoka na tom ventilu.
pa koliko ti je onda u kuci unutra?
Bas pec ili kotao.Neki zovu i kotao pec.Nema na zadnjim stranama nista novo o etaznom grejanju ? Koje su peci korektne za nekih 100-120 kvadrata ?