sinisa1979
Član
Ne, staro traktorsko ulje a na žar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je baš taj pravio dimnjak od inoxa, JankoZnam čoveka iz Silbaša što pravi te odzake od prohroma. Nemam broj ali ga mogu nabaviti ako nekome treba.
Zapravo sad gledam i imam broj.
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
Koliko kvadrata grejes, nesto mi mnogo to za TP?Dobio račun za struju za novembar.Ukupna struja 18000 din,od toga mi je do sada bio redovan račun oko 7000din.Znači za grejanje na TP u novembru 11000 din.Otprilike baš kako sam i računao.Do sada sam plaćao toplifikaciji 12 meseci po 15000 din mesečnvako bi trebalo da ispadne od 60000-80000 din za celu zimu.Pre ovoga 180000 din za grejanje.
Sent from my HTC U12 life using Tapatalk
Daner aj ubaci neki link od tog kombinovanog da pogledam i njega jer i ja gledam da ubacim kombinovani bojler ali je meni temparatura vode 50 stepeni u sistemu pa sam neodlučan hoće li to dobro funkcionisati. E da i kod mene se ne gasi peć od jeseni do proleća drži konstantno istu temparaturu u sistemu. Grejem se na mlevenu šapuriku tako da mi je ogrev besplatan samo rada dva tri dana.