sibili
Član
Kod mene uzeo 8+16+24 Azohem za 340 e/t

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazahstanski MAP 10:46 je 67 din/kg kod mene.
Nadam se da ćeš podeliti rezultate analize sa nama.![]()
Sumnjam u azohem ali recem mi Ilija sa instituta da su nosili prosle godine azohem na analizu neki domacini iz Stajiceva i da je bilo ok ...e sada ja i dalje sumljam u te analize,Mozda nije u redu da pisem, posto je rekla-kazala, ali cuo sam da su prosle godine braca Boric iz Lukiceva nosili Azohem-ovo djubrivo 3x15 na analizu, i sadrzaj aktivne materije je bio 5-7%
A, dobar, dobar. Volim humor.da se cenjkam za keš što reče drug Marko.
Ja bih bacao samo kada bih imao gde da kupim bilo sta od fertila. Po preporuci instituta trebalo bi da bacam 8:24:16 formulaciju ali nigde ne mogu da nadjem Fertilovu naturu. Kod nas u selu od 5 poljoapoteka sve imaju samo 3x15, a takodje sva sela od Titela do NS nemaju nistra "pametnije". U Novom Sadu sam bio u cardaku i hemoslaviji gde takodje nemaju nista od fertila. Razumeo bih da se pakuju negde u pristini pa da ih nema u juznoj backoj, ali backa palanka je na 1h voznje od mene, tj. nekih 80km, a on NSa 40km...Jel bacao neko Fertilovu Naturu 5:16:24 ????? Razmisljam ako je dobra da idem 120 kg nje i 50 kg MAP-a pomesano po k.j za kukuruz sledece godine,uz 160-170 kg UREJE pre setve!
I ja bi posle analize zemljišta trebalo da zaorem 8:24:16 ili 10 :30 :20 , znači treba veča količina PJa bih bacao samo kada bih imao gde da kupim bilo sta od fertila. Po preporuci instituta trebalo bi da bacam 8:24:16 formulaciju ali nigde ne mogu da nadjem Fertilovu naturu. Kod nas u selu od 5 poljoapoteka sve imaju samo 3x15, a takodje sva sela od Titela do NS nemaju nistra "pametnije". U Novom Sadu sam bio u cardaku i hemoslaviji gde takodje nemaju nista od fertila. Razumeo bih da se pakuju negde u pristini pa da ih nema u juznoj backoj, ali backa palanka je na 1h voznje od mene, tj. nekih 80km, a on NSa 40km...
Oba su dobra.. malo je drugačija hemijska formula ... u suštini su slični...i po količini akt materija i po brzini "razlaganja".PozŠta je bolje od ta dva?