Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema problemaNude mi map od prosle godine,vidim na dzaku da je pakovan prosle godine u maju,skroz je ok nema jedne grudve. Dali tu moze biti neki problem sto je stajao godinu dana. Jel neko imao takvih iskustava?
Koliki je CaCO2 ? On blokira fosfor i kalijum ako je preko 8.Stigla analiza sa mojih njiva, PH 7-8, Humus 2, N 0,11 P 12-14 , K19-26
Za sve kulture predlažu 6;24;12 300-350 kg + 100 kg N
Ovaj PH ima ga u KCL (7) i u H2O (8) Koji se tu uzima kao merodavan?
Ova analiza sve isto kao i kod mene,kao da smo u blizini a nismo,jedino je možda ista kuća radila analizu pa sve isto pisali.Stigla analiza sa mojih njiva, PH 7-8, Humus 2, N 0,11 P 12-14 , K19-26
Za sve kulture predlažu 6;24;12 300-350 kg + 100 kg N
Ovaj PH ima ga u KCL (7) i u H2O (8) Koji se tu uzima kao merodavan?
Copy/PasteOva analiza sve isto kao i kod mene,kao da smo u blizini a nismo,jedino je možda ista kuća radila analizu pa sve isto pisali.
Ne verujem da je preko 8 ima odličan pH , tik je do Save, par kilometara južnije i već bi imao kiselo zemljište.Koliki je CaCO2 ? On blokira fosfor i kalijum ako je preko 8.
Kod nas i ritu, pored Dunava je preko 8.Ne verujem da je preko 8 ima odličan pH , tik je do Save, par kilometara južnije i već bi imao kiselo zemljište.
Ako je veći,kako se smanjuje?Koliki je CaCO2 ? On blokira fosfor i kalijum ako je preko 8.
Na jednoj njivi gde je dolja i gde se zadržava često voda, tu je bio 6,7 a na drugim je bio od 2-5Koliki je CaCO2 ? On blokira fosfor i kalijum ako je preko 8.
To je OKNa jednoj njivi gde je dolja i gde se zadržava često voda, tu je bio 6,7 a na drugim je bio od 2-5
Radila je PSS Sremska Mitrovica.
CaCO3, upravu si.Ako je veći,kako se smanjuje?
Da li misliš na CaCO2 ili CaCO3?
Đubriva sa sumporom koristi.Ako je veći,kako se smanjuje?
Da li misliš na CaCO2 ili CaCO3?