Gde si kupio?Sta je BB vreca..dzak ili dzambo ?Kupljen danas NP 5-30 BB vreće.
47,8 din/kg.
Granulacija lepo izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si kupio?Sta je BB vreca..dzak ili dzambo ?Kupljen danas NP 5-30 BB vreće.
47,8 din/kg.
Granulacija lepo izgleda.
Golden group Pećinci.Gde si kupio?Sta je BB vreca..dzak ili dzambo ?
Kod nas je uvek skuplje, ne kaze se dzabe sto juznije to tuznijeKod nas je veliki map 89-90 din 25kg pakovanja.
koja cena bila?Uzeo sam u Slovenu NPK 10:26:26, vreće od 25kg.
Međutim, buni me jedna stvar. Za fosfor piše "rastvorljiv u neutralnom amonijum citratu i vodi i više od 23% vodorastvorljivo". .Na sajtu Phosagra piše da njihov NPK 10:26.26 P₂O₅ 90% water solubility.
Zar ovih "više od 23% vodorastvorljivo" nije sumnjivo? Na prednjoj strani vreća piše Phosagro 10:26:26, i da sadrži sumpor. Na poleđini piše da je proizvođač JSC Apatit Rusija koji pripada Phosagro-u.
74 din.koja cena bila?
Kod mene 53 isti taj..Danas stigao 5:30 50 din. BB
Vjerovatno se misli , sam fosfor je 90 posto vodo rastvorljiv , а drugo 23 posto rastvorljiv ,misli se na cjelokupan sadrzaj tj od ...:26 , da je bar ....:23 vodo rastvorljivoUzeo sam u Slovenu NPK 10:26:26, vreće od 25kg.
Međutim, buni me jedna stvar. Za fosfor piše "rastvorljiv u neutralnom amonijum citratu i vodi i više od 23% vodorastvorljivo". .Na sajtu Phosagra piše da njihov NPK 10:26.26 P₂O₅ 90% water solubility.
Zar ovih "više od 23% vodorastvorljivo" nije sumnjivo? Na prednjoj strani vreća piše Phosagro 10:26:26, i da sadrži sumpor. Na poleđini piše da je proizvođač JSC Apatit Rusija koji pripada Phosagro-u.
Fosfor neutralise kiselost zemljista ? To sad prvi put cujemRastvara se u kiseloj sredini, tj.citratu, na taj način neutrališe kiselost zemljišta.