Ja sam čuo da Elixir u nekim formulacijama koristi loše sirovine koje imaju slabiju rastvorivost tako da je deo aktivme materije neupotrebljiv za biljke.Phosagro je prema mom iskustvu ne lestvicu vise, nego za cele merdevine iznad Eliksira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam čuo da Elixir u nekim formulacijama koristi loše sirovine koje imaju slabiju rastvorivost tako da je deo aktivme materije neupotrebljiv za biljke.Phosagro je prema mom iskustvu ne lestvicu vise, nego za cele merdevine iznad Eliksira.
Kcl je bio upola cene(možda i više) mapa a imao je 60 % kalijuma. Tamno crvene boje izgledao je poput belog ukrasnog kamena samo sitniji.Uvek je bila tako neka cena, nije nikada bilo baš povoljno...Koliko se baca Kalijum hlorida na hektar i kako izgleda, kristal ili granule?
Jedino se kcl od svih djubrova dobija iz rude kopanjem. Nesto su mi pricali prodavci da ga kopaju negde u Eu. Bude kao sitni tucanik al zato grize go lim samo tako. Pre dve godine sam ga jedva nasao za vocnjak. Sve sto nazad bilo neofarbano na traktoru, sve korodiralo momackiUvek je bila tako neka cena, nije nikada bilo baš povoljno...Koliko se baca Kalijum hlorida na hektar i kako izgleda, kristal ili granule?
kod nas je direktna setva kukuruza(u strnjiku) ove dala 850kg po jutru,covek probao i usro se poprilicno kako on sam kaze -citiram rec-A šta sa onima koji rade direktnu setvu?