Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

па ти си мањина па те шишају ко овна на тим силним анализама и ђубрету које бацаш ,ал би они волели да имају више таквих као ти који тако слепо верују у оно што им се насервира.Хвала Богу па има још људи који размишљају главом и не насeдају на те преварантске трговачке фазоне.Ајде да им још и поверујем да могу да утврде стање азота том н/мин методом то је још ок ал фосфора и калијума нема шансе. Па узми само пример једне парцеле од 20ха где имаш долове узвишења различите типове земље на једној таквој парцели и сад ће мени тамо неки Пера да продаје муда за бубреге како ја треба да бацим само то и то што је он препоручио па у то само луд човек може поверовати.Некад пре 35-40 год.се бацало 500-600 кила по јутру којекаквог ђубрета под обавезно сваке године без анализa јер онда никог није било брига није се постављало питање, било јефтино могло се и тако су сви радили .Времена су се много променила од тада и треба пратити трендове али треба и размишљати и економисати . Ћубре ће ићи кад се буде могло ал не кад ми други буду одрђивали и наређивали јел не раде они за мене него за њих
...šišaju na analizama... Reklo bi se iz priloženog da u životu nisi uzeo uzorak sa svoje parcele i odneo ga u bilo koju laboratoriju na analizu. A i ne moraš,ti bacaj 500-600 kg po jutru kao tvoji stari pre 35-40 godina, mislim da je to recept za uspeh.

Zasto se koriste odmah teske reci nemoze to lepo i opusteno?Pratim vecinu tema i vidim skoro iste clanove kad vi radite vase posede?Odmah da se ogradim ja sam penzos i mogu kako hocu.

тих егоцентричних ликова све више и више а оних правих стручних и мудрих све мање

Poslednja izmena:
Boderlica gde radiš analizu? Jel to provereno dobro? Može li da ti se brzom poštom pošalju uzorci? Jel to cena sa prporukom za djubrenje?

Kod nas u Somboru trenutno ne rade analize, juče zvao da se raspitam... kaže možda počnu primati uzorke krajem idućeg meseca ali možda... idemo napamet za iduću godinu...

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Za prvu prihranu smo se obezbedili.
88475171b6a6dfd9c5912bd940a6b2ba.jpg

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ti si stvarno operisan od humora, šale? Ponudio si da budeš sponzor za analizu a posle toga si napisao da si nabavio Ureu pa te zektor zato pita da li i za to važi ponuda da budeš sponzor.

Nazad
Vrh