па ти си мањина па те шишају ко овна на тим силним анализама и ђубрету које бацаш ,ал би они волели да имају више таквих као ти који тако слепо верују у оно што им се насервира.Хвала Богу па има још људи који размишљају главом и не насeдају на те преварантске трговачке фазоне.Ајде да им још и поверујем да могу да утврде стање азота том н/мин методом то је још ок ал фосфора и калијума нема шансе. Па узми само пример једне парцеле од 20ха где имаш долове узвишења различите типове земље на једној таквој парцели и сад ће мени тамо неки Пера да продаје муда за бубреге како ја треба да бацим само то и то што је он препоручио па у то само луд човек може поверовати.Некад пре 35-40 год.се бацало 500-600 кила по јутру којекаквог ђубрета под обавезно сваке године без анализa јер онда никог није било брига није се постављало питање, било јефтино могло се и тако су сви радили .Времена су се много променила од тада и треба пратити трендове али треба и размишљати и економисати . Ћубре ће ићи кад се буде могло ал не кад ми други буду одрђивали и наређивали јел не раде они за мене него за њих