Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Uzivajte dok mozete i nadajte se da necete uci u EU…Kad udete najmanje 2/3 poljoprivrednika do 50ha ce propasti u prvih 5g i brze ak gledamo kako je kod nas bilo, a to je povuklo i naglo propadanje i zatvaranje malih obrtnika (npr tokara, mehanicara itd)
Oni koji se vode ‘tako je moj cale radio tako cu i ja pa bilo dobro’ ce prvi propasti!
Sve to lijepo zvuci i ‘hvaljenje’ sa nesto vecim poticajima po hektru itd al ima i druga strana price, ona realnija koja je rezultirala kolapsom u svim sektorima gospodarstva, od poljoprivrede pa do zdravstva..

Blazena vremena kod nas dok nismo bili u EU, pogotovo sto se tice poljoprivrede!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bas tako, uzas je u Eu i po Svajcarskoj isto!
Dobro sto kod nas cvetaju ruze!
Pola a mozda i vise su iz naseg sela vani, vecina po Svajcarskoj i kad ih cujes kako je tamo lose i koja beda vlada, ne samo u zadnjih 3 godine, vec odavno, doje mi da ih oteram u onu stvar!
Na pitanje zasto se ne vracaju pa da osete kako je ovde lepo i fino, nego se muce tamo, prave se ludi!
Vratite se nazad, koji cete k..c u tim propalim drzavama!

Pola a mozda i vise su iz naseg sela vani, vecina po Svajcarskoj i kad ih cujes kako je tamo lose i koja beda vlada, ne samo u zadnjih 3 godine, vec odavno, doje mi da ih oteram u onu stvar!
Na pitanje zasto se ne vracaju pa da osete kako je ovde lepo i fino, nego se muce tamo, prave se ludi!
Nije med i mleko ni preko ali bar znas da svaki mesec znaci SVAKI mesec ti ostane 1000,2000 franaka,evra cisto... Ovde kod nas ne znas sta te ceka sutra...npr. neka oluja,grad,propadanje firmi... itd.

Jel se bave poljoprivredom tamo?

Ne bitno, za taj posao kojeg rade tamo zarade da mogu odvojiti nesto i po strani da ga rade kod nas ne bi imali do 7 u mesecu! Zato se i ne vracaju ali znaju kukati da im je lose!
Pa vrati se brate mili i uzivaj u ovoj bajnoj drzavi gde samo na tv cujem kako je predivno!
Mani se toga brate nego reci mi gde je NPK djubrivo najeftiniji u okolini.Ovde je sjajno mi hobisti uzivamo radimo kad hocemo i koliko hocemo penzija je divota da sam ranije to svatio davno bih otisao.Pozdrav

Narucio danas map po 95 sa pdv kes, prosle nedelje uzeo 3x16 po 62 za kes....
Pored toga nesto sitno za luk 8-20-30 po 80 z beli luk....

Nazad
Vrh