Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Где си ти видео да сам ја из Вршца?

Друже, ти си извео 150 трактора,и људи су тебе подржали а не Пајуи з Кличевца?
Што се ниси појавио код Уроша у емисији па да кажеш шта и како?
И треће, коликомсу вам обећали Урее, 1000 тона?🤣🤣🤣

Ви сте се са овим показали као продане душе, свидело се то вама или не....
Pogrešio sam da si iz Vršca sve ostalo je istina a moj potpis je stojao na prijavi protesta

Pisao sam . Jednom isao na proteste i nikad vise . Postoji jedan jedini nacin kako mislim da bi protesti seljacki ovde trebalo da idu , ali mozda , a ostalo ,nema sanse na ovaj nacin.

Где си ти видео да сам ја из Вршца?

Друже, ти си извео 150 трактора,и људи су тебе подржали а не Пајуи з Кличевца?
Што се ниси појавио код Уроша у емисији па да кажеш шта и како?
И треће, коликомсу вам обећали Урее, 1000 тона?🤣🤣🤣

Ви сте се са овим показали као продане душе, свидело се то вама или не....
Za emisiju je bilo pripremano da idemo Paja i ja. Na dan emisije je Uroš zvao i tražio da ide samo jedan od nas. Odma smo videli da je neka nameštaljka,prvo smo odbili da ne ode ni jedan,posle smo odlučili da ode Paja jer se on sa njima mlati od 2014, tom Šljivovačkom je sredio da mu ne puste tužbu od jednog otkupljivača. Sada naterati da neko izađe iz kuće traktorom je teško i to je rezultat više od 10 ljudi koji su radili na tome, nije ni Paja ni ja zaslužan za to. Ja ti pričam kako jeste a ti kako hoćeš

По мене, они ништа нису урадили, само себи прднули у чабар....

Што каже Радослав, ако се несвиђа како неко води удружење, мењати...
Problem nas poljoprivrednika je što svi nešto smatraju a neće da se pokrenu. Evo i da ti kažem, udruženje nikad nije bilo aktivnije, interesovanje za rad udruženja nikad jače. Prijava prvog protesta je bila u novembru, tada je bio stari predsednik,on je dao ostavku u pola pregovora. To što sam ja prihvatio to je bilo samo uz uslov da ima još 4 podpredsednika i nas 5 delimo troškove i sve ostalo, članarine se ne plaćaju sve je na nivou entuzijazma. Nemam ja tu neku veliku ulogu i to ne gledam kao neku titulu, samo što to niko neće da radi umesto nas, nego moramo mi sami. Moja ostavka je napisana, samo da je potpišem,ko zna bolje, neka izvoli. Ovo što ja pišem sa vama pa izgleda kao da sam ja neka važna uloga, ne vidim sebe u tome. Na kraju krajeva mislite kako hoćete

Koja je ovo banana drzava kada se pojedinci pobune izadju na ulice i dobiju samo oni to jeftinije djubrivo. Kao da ne zivimo u istoj drzavi mi ostali poljoprivrednici. Ovo je trebalo da bude organizovano po gazdinstvima po trezoru da se davalo po povrsini neki novac za djubrivo kao pomoc. Ovo ovako je van svake pameti, i meni deluje i protivustavno na neki nacin favorizovanje pojedinih okruga. Kao kada bi se mi u banatu pobunili male subvencije kao 2011 i izadju sa uredbom da samo mi banacani imamo 200e po ha, a ostali 30e . Neka se niko ne ljuti ali meni to deluje ovako...
Pa oni si trazili, ispadnu da su ostali zadovoljni cenama.

Nedeljko a sta su vam rekli za gorivo i subvencije po hektaru ??
Posto ste imali 3 zahteva .

Nedeljko a sta su vam rekli za gorivo i subvencije po hektaru ??
Posto ste imali 3 zahteva .
Dali su nam da delegiramo 2 člana koja će učestvovati na izradi zakona o profesionalnom poljoprivredniku. Takođe da učestvujemo u javnoj raspravi. Smatraju da će taj zakon da reši pitanje akcize za gorivo,visinu subvencija i ubacivanje parcela koje radimo a ne možemo da napravimo ugovore sa vlasnicima. To je onako rešenje. Da li ćemo nešto uspeti da promenimo,sumnjam ali ćemo iz prvog reda gledati šta se radi i šta nas očekuje u budućnosti

Dali su nam da delegiramo 2 člana koja će učestvovati na izradi zakona o profesionalnom poljoprivredniku. Takođe da učestvujemo u javnoj raspravi. Smatraju da će taj zakon da reši pitanje akcize za gorivo,visinu subvencija i ubacivanje parcela koje radimo a ne možemo da napravimo ugovore sa vlasnicima. To je onako rešenje. Da li ćemo nešto uspeti da promenimo,sumnjam ali ćemo iz prvog reda gledati šta se radi i šta nas očekuje u budućnosti
Tesko cemo i gledati iz prvog reda, jer poznato je ko ima bilo kakav posao sa drzavom ili promeni dres ili bude uklonjen.

Pa to je vec nesto.

Tesko cemo i gledati iz prvog reda, jer poznato je ko ima bilo kakav posao sa drzavom ili promeni dres ili bude uklonjen.
Promeni onaj ko je ne ostvaren, ko čeka zaposlenje, političku ambiciju. Ja sebe smatram uspešnim u poslu kojim se bavim, nikakva korist mi ne treba, život koji živim je za mene ono o čemu sam sanjao od rođenja, samo još želim da potraje zdravlje mojih i mene. Možda sam i skroman. Ovo nije komentar na stanje u društvu, da je normalnije bilo bi svakome od nas bolje, rezultat mog zadovoljstva je rad i rizici koje sam prihvatao. Niko to neće da obavi za nas, ni stranka, ni novinari, moramo mi sami, shvatite. U budućnosti planiramo da angazujemo Agroekonomistu u udruženju koji će nam pomoći da sagledamo stvari. Mi smo svi poljoprivrednici, ne možemo sve da znamo

Za emisiju je bilo pripremano da idemo Paja i ja. Na dan emisije je Uroš zvao i tražio da ide samo jedan od nas. Odma smo videli da je neka nameštaljka,prvo smo odbili da ne ode ni jedan,posle smo odlučili da ode Paja jer se on sa njima mlati od 2014, tom Šljivovačkom je sredio da mu ne puste tužbu od jednog otkupljivača. Sada naterati da neko izađe iz kuće traktorom je teško i to je rezultat više od 10 ljudi koji su radili na tome, nije ni Paja ni ja zaslužan za to. Ja ti pričam kako jeste a ti kako hoćeš
Problem nas poljoprivrednika je što svi nešto smatraju a neće da se pokrenu. Evo i da ti kažem, udruženje nikad nije bilo aktivnije, interesovanje za rad udruženja nikad jače. Prijava prvog protesta je bila u novembru, tada je bio stari predsednik,on je dao ostavku u pola pregovora. To što sam ja prihvatio to je bilo samo uz uslov da ima još 4 podpredsednika i nas 5 delimo troškove i sve ostalo, članarine se ne plaćaju sve je na nivou entuzijazma. Nemam ja tu neku veliku ulogu i to ne gledam kao neku titulu, samo što to niko neće da radi umesto nas, nego moramo mi sami. Moja ostavka je napisana, samo da je potpišem,ko zna bolje, neka izvoli. Ovo što ja pišem sa vama pa izgleda kao da sam ja neka važna uloga, ne vidim sebe u tome. Na kraju krajeva mislite kako hoćete

Друже, и чему ти овде причаш, бавиш се демагогијом као Недимовић?!
Чекај, јел вама испуњено ишта од тих ваших захтева?
НИЈЕ!!!

И ви одкажете протест?!
Толико о тој слози у вашем удружењу.

Ово се неодноси лично, само на тебе, него на све Вас подпредседнике удружење, а тебе лично цитирам, јер си ти најгласнији био.

Па, ко при чистој свести и здравој памети, може да пристане на ово?!

Za nas Srbe je demokratija isto kao Kriptonit za supermena .

Момо, ниси у прави, кад су субвенције биле 17000 па 14000 по хекрату, нико се није бунио, чак се људи разводили да добију што више пара...
Тад је било све сјајно и бајноооо.

Па, ко при чистој свести и здравој памети, може да пристане на ово?!
Шале,јеси ишао ти на протест тамо,или си организовао неког у свом месту или регији?Јел ти одговара ово стање како је тренутно?

@putin svaka cast ljudima sto su izasli na proteste, ali ovo sto su postigli nije nista, to je sramota za mene licno jer ja na to nikada ne bih pristao ili se ide do kraja ili se ne ide... izneli su svoja 3 zahteva, kao jedan ce biti resen, ostali nisa i protesti prekinuti...

Друже, и чему ти овде причаш, бавиш се демагогијом као Недимовић?!
Чекај, јел вама испуњено ишта од тих ваших захтева?
НИЈЕ!!!

И ви одкажете протест?!
Толико о тој слози у вашем удружењу.

Ово се неодноси лично, само на тебе, него на све Вас подпредседнике удружење, а тебе лично цитирам, јер си ти најгласнији био.
Za tebe imam poruku, ovo do sad je bila motivacija nije demagogija,ali tvoje viđenje:
"Ko zna bolje,široko mu polje"

Nazad
Vrh