Darko Dren
Član
Daj Bože da ta Urea bude prava Urea.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opet kažem ništa lično,i ja sam u istoj koži kao Vi.Brate takve stvari bodu oči ,nas je ono go**o iz BNS tako preveslalo pre 10g,zato kad lujem ovako neke stvari svašta mi prođe kroz glavu.Problem je sto je naps obecao nesto sto nije siguran da ce doci i pojedinci da dobiju korist par ljudi samo i sve je ok. U pss pozarevac za 1 dan je upisalo djubrivo skoro 200 ljudi. Prijatelju to je razlika. Navikli pojedinci da se tale mnogo zarad interesa poljoprivrednika.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Pa ruku na srce samo su oni ljudi i izasli na proteste,mi u Vojvodini smo sedeli kuci u toplom dok su se oni ljudi patili po zimi.Koja je ovo banana drzava kada se pojedinci pobune izadju na ulice i dobiju samo oni to jeftinije djubrivo. Kao da ne zivimo u istoj drzavi mi ostali poljoprivrednici. Ovo je trebalo da bude organizovano po gazdinstvima po trezoru da se davalo po povrsini neki novac za djubrivo kao pomoc. Ovo ovako je van svake pameti, i meni deluje i protivustavno na neki nacin favorizovanje pojedinih okruga. Kao kada bi se mi u banatu pobunili male subvencije kao 2011 i izadju sa uredbom da samo mi banacani imamo 200e po ha, a ostali 30e . Neka se niko ne ljuti ali meni to deluje ovako...
Ne krivim ja njih ljude, njih je muka isterala na ulice. Nego ove sa vlasti kakve rezone i razmisljanja imaju. Kao grad pozarevac ce dopuniti razliku. Kao kad bi kod nas bila duplo jeftinija struja jer eto mi se bunimo skupo nam je pa opstina plati razliku do cene koju ima ostatak drzave. ovo nije nikakvo resenje...Pa ruku na srce samo su oni ljudi i izasli na proteste,mi u Vojvodini smo sedeli kuci u toplom dok su se oni ljudi patili po zimi.
I treba da dobiju jeftinije i djubrivo i gorivo. Drzava je takva kakva je(nakaradna) ali nije sama od sebe takva,narod je birao i narod podrzava. Nisu njih donele rode na vlast.
Ovde ustav pisu pojedinci kako njima odgovara i krse isti kako hoce
Pa u tome je fazon,jer da ministarstvo PROTIV poljoprivrede daje pare onda bi morali svima.Ovakouvek mogu da kažu da je lokalna samouprava pomogla poljoprivrednike a država nema para za ostale.NE VIĐENA XOVNA!!!!!Ne krivim ja njih ljude, njih je muka isterala na ulice. Nego ove sa vlasti kakve rezone i razmisljanja imaju. Kao grad pozarevac ce dopuniti razliku. Kao kad bi kod nas bila duplo jeftinija struja jer eto mi se bunimo skupo nam je pa opstina plati razliku do cene koju ima ostatak drzave. ovo nije nikakvo resenje...
Ko su ljudi u opštinskom udruženju, ko je to birao?Kolega Shale nebi ja to gledao baš tako, ljudi su se odcepili od ovi prevaranata iz Pančeva mišljenja da će im se još neko pridružiti. Od očekivane podrške i radikalizovanja protesta nije bilo ništa i oni u se okrenuli sami sebi. Imalo pre sam poslao našem presedniku opštinskog udruženja poruku na Viber vezano za ovu našu problematiku ali odgovora nema. Verovatno se slušaju instrukcije sa neke druge strane.
Evo i tebi da odgovorim, mada ću neke delove tebi morati da ponovim jer očigledno nisi pročitao par zadnjih postova. Milovana sam zvao,posle prvog protesta, njemu ništa ne zameram a on se čuo sa vama iz Vršca i preneo mi da nema interesovanja za bilo kakve proteste. I šta je sada tebi krivo. Mi smo pokušali da zavrtimo priču ali nije bilo interesovanje nigde pa ni kod vas u Vršcu. Imali smo pregovore u Ministarstvu,te pregovore izneli na sastanku udruženja i tada odlučeno da se prihvati ponuda na nivou Braničevskog okruga. Neko je procenio da će to biti dovoljno da se ugasi požar jer je izašlo 150 traktora, da je u svakom gradu izašlo po 150 traktora,pomoć bi bila veća. Ali vas to ne interesuje,šta ti sada nije jasno. Ljudima koji su meni izašli i podržali ideju sam ja morao da pitam da li će prihvatiti ponudu ili neće, tako su odlučili. To je jedna mala pobeda za ljude koji su se vozili traktorima. NAPS ne bi ni komentarisao, sada su dobili na konto udruženja Stig Požarevac, sledeći put će dobiti k.Voleo bi da mi sad ovi stručnjaci iz Požarevac objasne, po čemu su bolji od ovih iz NAPS-a...
Ako sam ja dobro shvatio vi ste se prodali za 250 evra po toni manje, za Ureu?
A šta se dešava sa Anom i Kanom?
E moji drugovi, bili ste na dobrom putu, al kratko, što kaže onaj vaš kod Uroša Davidovića, to đubrivo je na dugačkom štapu, a vi ste nažalost bili na kratkom....
Где си ти видео да сам ја из Вршца?Evo i tebi da odgovorim, mada ću neke delove tebi morati da ponovim jer očigledno nisi pročitao par zadnjih postova. Milovana sam zvao,posle prvog protesta, njemu ništa ne zameram a on se čuo sa vama iz Vršca i preneo mi da nema interesovanja za bilo kakve proteste. I šta je sada tebi krivo. Mi smo pokušali da zavrtimo priču ali nije bilo interesovanje nigde pa ni kod vas u Vršcu. Imali smo pregovore u Ministarstvu,te pregovore izneli na sastanku udruženja i tada odlučeno da se prihvati ponuda na nivou Braničevskog okruga. Neko je procenio da će to biti dovoljno da se ugasi požar jer je izašlo 150 traktora, da je u svakom gradu izašlo po 150 traktora,pomoć bi bila veća. Ali vas to ne interesuje,šta ti sada nije jasno. Ljudima koji su meni izašli i podržali ideju sam ja morao da pitam da li će prihvatiti ponudu ili neće, tako su odlučili. To je jedna mala pobeda za ljude koji su se vozili traktorima. NAPS ne bi ni komentarisao, sada su dobili na konto udruženja Stig Požarevac, sledeći put će dobiti k.
По мене, они ништа нису урадили, само себи прднули у чабар....Kolega Shale nebi ja to gledao baš tako, ljudi su se odcepili od ovi prevaranata iz Pančeva mišljenja da će im se još neko pridružiti. Od očekivane podrške i radikalizovanja protesta nije bilo ništa i oni u se okrenuli sami sebi. Imalo pre sam poslao našem presedniku opštinskog udruženja poruku na Viber vezano za ovu našu problematiku ali odgovora nema. Verovatno se slušaju instrukcije sa neke druge strane.