Paracinac83
Član
I je l ste im dali neki rok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komentarišeš ono što misliš da znaš ili samo si zlonameran. Ako je tebi dobro i ne buniš se zašto bi ti neko pomogao, kupio sam traktor u Srpskom Miletiću u subotu i pričam sa tim čovekom u vezi protesta, znaš šta mi kaže: Ja radim 500 hektara, đubre ne kupujem sve mi je na zaduženje, sada sam konkurisao za 4 mašine, dve sam pisao na radnike, njih sam ubacio u pdv i kada dobijem povrat podeliću sa njima,dve sam pisao na mene i tatu. I nemam razloga da se bunim. Ja sam predsednik udruženja i pregovaram, predloge iznosim ispred udruženja i udruženje većinom donosi odluke. Đubrivo ne uzima udruženje niti se pišu količine u udruženju već u zavodu za poljoprivredu Pozarevac, i pišu se za Braničevski okrugA prvi se bunili što je Stižanin ili neki upisivali po 750e i nisu izašli na proteste.
Naravno takvom ni ne treba pomoć,ako dobro znam predlozi za subvencije i pomoći je za gazdinstvo do 100 Ha....ili grešim?Komentarišeš ono što misliš da znaš ili samo si zlonameran. Ako je tebi dobro i ne buniš se zašto bi ti neko pomogao, kupio sam traktor u Srpskom Miletiću u subotu i pričam sa tim čovekom u vezi protesta, znaš šta mi kaže: Ja radim 500 hektara, đubre ne kupujem sve mi je na zaduženje, sada sam konkurisao za 4 mašine, dve sam pisao na radnike, njih sam ubacio u pdv i kada dobijem povrat podeliću sa njima,dve sam pisao na mene i tatu. I nemam razloga da se bunim. Ja sam predsednik udruženja i pregovaram, predloge iznosim ispred udruženja i udruženje većinom donosi odluke. Đubrivo ne uzima udruženje niti se pišu količine u udruženju već u zavodu za poljoprivredu Pozarevac, i pišu se za Braničevski okrug
Ko sam ja uopšte da pregovaram u ime svih poljoprivrednika, ja sam samo predsednik jednog udruženja. Posle prvog protesta kada smo izveli 150 traktora ja sam osetio da ovo društvo nije zrelo za bilo kakvu promenu. I još da vam nešto kažem, možete da pišete šta hoćete, možete i da pričate šta hoćete,nećete imati ni jedan problem,ali ako neko počne da se okuplja oko vaše ideje onda bude malo zajebano, a to zajebano znači stvarno zajebano. Mislim da ni mi nismo znali u šta smo se upleli i šta smo napravili. Da li će neko da nas razume ili neće,ja to i ne tražim, ali je to neki maximum u ovim okolnostima, da li sam ja zadovoljan, sigurno je da nisam, ali je to kompromisNisu uradili nista sem malo ucarili za sebe i dali povoda da se ovi hvale kako pomazu poljoprivredu.
Ja gledam na to tako da ako sam sada izveo 150 traktora, u narednom periodu mogu da izvedemo 250, održimo jedninstvo i u nekom boljem stanju tražimo svoj položaj. Bitno je da ljudi osete da su nešto dobili i da borba nije uzaludnaDa je zajebano jeste, pritisci sa svih strana, ali niste trebali da se zadovoljite mrvicama.
koje djubrivo?urea?jel to cena sa pdv?i kad stize ?Pa ja sam predsednik udruženja a ne svih poljoprivrednika srbije, ja predlažem i pregovaram a udruženje donosi odluku većinom. U utorak je bio sastanak u ministarstvu,tu su nam dali predloge, ja te predloge izneo na sastanku udruženja u sredu uveče,tada je bilo više od 200 članova, tu su se složili da se ne ide na protest i prihvati predlog da Grad Požarevac učestvuje i za Braničevski okrug obezbedi đubrivo sa pdv i Franko Pozarevac po 750e. U Četvrtak je održan sastanak u Velikoj sali centra za kulturu u Požarevcu,gde je svako mogao da dođe i van udruženja ko je hteo a bilo je opet više od 200 ljudi, tamo su bili državni sekretar, šef kabineta ministra, gradonačelnik i oni su predstavili tu pomoć poljoprivrednicima Braničevskog okruga
Problem je sto je naps obecao nesto sto nije siguran da ce doci i pojedinci da dobiju korist par ljudi samo i sve je ok. U pss pozarevac za 1 dan je upisalo djubrivo skoro 200 ljudi. Prijatelju to je razlika. Navikli pojedinci da se tale mnogo zarad interesa poljoprivrednika.A prvi se bunili što je Stižanin ili neki upisivali po 750e i nisu izašli na proteste.
Sad bi bilo fer da @stizanin iz moralnih razloga odbije kupiti djubrivo po povoljnijoj cijeniA prvi se bunili što je Stižanin ili neki upisivali po 750e i nisu izašli na proteste.