putin
Član
Овде људи морају да схвате да НИКО од нас нема право да им каже ништа.Они су као њихово удружење изашли на пут,трошили своје време,гориво,ризиковали казне итд..Човјек је фино написао да су као удружење проценили да немају већу подршку и да не могу више урадити и то је то.Шта год да су урадили и колико год да су добили добили су за све сељаке тог краја,а сигурно их има више од 200.@putin svaka cast ljudima sto su izasli na proteste, ali ovo sto su postigli nije nista, to je sramota za mene licno jer ja na to nikada ne bih pristao ili se ide do kraja ili se ne ide... izneli su svoja 3 zahteva, kao jedan ce biti resen, ostali nisa i protesti prekinuti...
Тако да не разумем људе који овде паламуде нешто а сједили кући и чешали јаја тај дан,да су сви отишли тамо макар са аутима било би их дупло више и имали би бољу позицију. Нек се прелиста тема о протестима,нон стоп 10 чланова истих паламуди о томе.
Ил су неки овде очекивали да њих 150 избоксује јефтино ђубриво,плави дизел итд за целу Србију.
Као да пошаљеш чету на армију и кажеш победите,ја ћу да одморим кући док ви завршите.
Poslednja izmena: