Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

@putin svaka cast ljudima sto su izasli na proteste, ali ovo sto su postigli nije nista, to je sramota za mene licno jer ja na to nikada ne bih pristao ili se ide do kraja ili se ne ide... izneli su svoja 3 zahteva, kao jedan ce biti resen, ostali nisa i protesti prekinuti...
Овде људи морају да схвате да НИКО од нас нема право да им каже ништа.Они су као њихово удружење изашли на пут,трошили своје време,гориво,ризиковали казне итд..Човјек је фино написао да су као удружење проценили да немају већу подршку и да не могу више урадити и то је то.Шта год да су урадили и колико год да су добили добили су за све сељаке тог краја,а сигурно их има више од 200.
Тако да не разумем људе који овде паламуде нешто а сједили кући и чешали јаја тај дан,да су сви отишли тамо макар са аутима било би их дупло више и имали би бољу позицију. Нек се прелиста тема о протестима,нон стоп 10 чланова истих паламуди о томе.

Ил су неки овде очекивали да њих 150 избоксује јефтино ђубриво,плави дизел итд за целу Србију.
Као да пошаљеш чету на армију и кажеш победите,ја ћу да одморим кући док ви завршите.

Poslednja izmena:
Шале,јеси ишао ти на протест тамо,или си организовао неког у свом месту или регији?Јел ти одговара ово стање како је тренутно?
Био на протестима 2011,и моје виђење, је кад се тад није ништа постигло, неће никада, јер више људи неће за никог да изађу.

Стање је лоше, то ћу се сложити, али да ли је решење да сад ја, ти, овај, онај направи удружење, па да тражи личну корист, шачице људи?!
Па онда је НАПС био најреалнији и тражио за своје чланове, а удружење Стиг се испилило из НАПС-А, јер су хтели нешто више...

А кад ти мене питаш, да ли си ти некада био или организовао протесте?

@putin svaka cast ljudima sto su izasli na proteste, ali ovo sto su postigli nije nista, to je sramota za mene licno jer ja na to nikada ne bih pristao ili se ide do kraja ili se ne ide... izneli su svoja 3 zahteva, kao jedan ce biti resen, ostali nisa i protesti prekinuti...
A ko misliš da si ti i ko misliš da sam ja. Palamudite tu i pitanje je sledeće,šta si ti uradio po pitanju bilo koja 3 zahteva. Jel shvataš da bi nas izgoreli, mi smo doživeli stvari koje su išle sa mnogo većeg nivoa nego što možete da zamislite, da je izašlo 15 000 traktora ne bi bio fokus samo na nama. Ovo je 1945 god. I pročitajte malo šta sam pisao unazad. Da se našalim malo:pozdravio bih člana iz mog sela koji vidim lajkujte i čita, to je dobro, moje pisanje ima smisao

Za tebe imam poruku, ovo do sad je bila motivacija nije demagogija,ali tvoje viđenje:
"Ko zna bolje,široko mu polje"
Реци "чика Паји" да те је навукао на танак лед - то је моја порука за тебе...

Тешко је признати да си насукан, знам нажалост из личног искуства, али јбга дешава се...

Био на протестима 2011,и моје виђење, је кад се тад није ништа постигло, неће никада, јер више људи неће за никог да изађу.

Стање је лоше, то ћу се сложити, али да ли је решење да сад ја, ти, овај, онај направи удружење, па да тражи личну корист, шачице људи?!
Па онда је НАПС био најреалнији и тражио за своје чланове, а удружење Стиг се испилило из НАПС-А, јер су хтели нешто више...

Ne razumeš suštinu, nije se udruženje Stig,ispililo iz NAPSA već se NAPS ispilio iz udruženja, ne samo Stiga već i iz drugih koji su napravili asocijaciju. NAPS je Nepostojeća Asocijacija Poljoprivrednika Srbije

Значи био си 2011 и од тада паламудиш како се нема изађи ради неког тамо?Због кога излазиш,ради тог што води или ради неког већег циља.Шта је по теби решење за ове људе,да су остали кући као и ти?
Био на сваком протесту,2 пута на блокади границе,платио казну пар пута,разговор у полицији са свакаквим глупостима и претњама,јер сам био организатор једног са још 2 момка. И шта ћемо сад,јеси ти сад паметнији нешто што си седео кући?

Значи био си 2011 и од тада паламудиш како се нема изађи ради неког тамо?Због кога излазиш,ради тог што води или ради неког већег циља.Шта је по теби решење за ове људе,да су остали кући као и ти?
Био на сваком протесту,2 пута на блокади границе,платио казну пар пута,разговор у полицији са свакаквим глупостима и претњама,јер сам био организатор једног са још 2 момка. И шта ћемо сад,јеси ти сад паметнији нешто што си седео кући?
Прво мораш да ми одговориш у којој држави си био на протестима и којим, пошто видим да имаш 2 адресе?

Ком то сваком потесу, којој блокади границе?

Решење, које највише пије воду у тренутној светској ситуацији:
Субвенције по хектару, као последица високе цене ђубрива!
Субвенције за гориво, по ха, као што је некад било!

Ја мислим и да смо изашло са 10000 трактора да не би ништа променули, само би се неко окористио, као и увек.

А пошто си ме директо проз вао, зашто ја нисам подржао, изашао и шта год, што ниси ти, пошто по твојим речима имаш искуства?

Sto palamudi neka palamudi,nego pazi ti te bahatosti napada čoveka iz ko zna kog razloga a bulju zavalio u stolicu .Pa jbt imaš li mozga

3 puta u zivotu sam bio na sudu kao optuzeni . 2 puta zbog udruzenja poljoprivrednika i protesta i imam pravo da kazem sta mislim sad . Nikad vise , niti protesti i udruzenja mogu da funkcionisu . Bilo bi dobro al realno tako je . Drugo , preko izbora , stranaka i zakona ako se sta moze promijeniti moze i to je sve . Trece , pogotovo oko cijena protestvovati van pameti . Isto ko protiv suse da se protestvuje . Ko hoce da radi i da se bori dokle moze , kad nemoze nemoze , a ko je beba koja nece supu i povrce nego bi cokolade , nek protestvuje .

Прво мораш да ми одговориш у којој држави си био на протестима и којим, пошто видим да имаш 2 адресе?

Ком то сваком потесу, којој блокади границе?

Решење, које највише пије воду у тренутној светској ситуацији:
Субвенције по хектару, као последица високе цене ђубрива!
Субвенције за гориво, по ха, као што је некад било!

Ја мислим и да смо изашло са 10000 трактора да не би ништа променули, само би се неко окористио, као и увек.

А пошто си ме директо проз вао, зашто ја нисам подржао, изашао и шта год, што ниси ти, пошто по твојим речима имаш искуства?
Републици Српској,протести за цијену пшенице блокада границе,протести за цијену млијека и премије. Срем у Шиду такође сам био.

Где да изађем,у Пожаревац.Ја не нападам те људе због тога што су урадили него ти,а ако већ нападаш и знаш боље,уради нешто.

Standa vraćam u rikverc,sta je ovaj covek loše uradio?
Ти друже ил си слеп ил треба да се црта,а јбг не могу ти помоћи ни око првог ни око другог. Ако неко неког напада ил пребацује за нешто што је урадио,а он сам сједио кући и ладио јаја,и сам каже да не би више никад изашао на протест ради тог и тог,шта је то осим паламуђења? Конташ сад?

Ти друже ил си слеп ил треба да се црта,а јбг не могу ти помоћи ни око првог ни око другог. Ако неко неког напада ил пребацује за нешто што је урадио,а он сам сједио кући и ладио јаја,и сам каже да не би више никад изашао на протест ради тог и тог,шта је то осим паламуђења? Конташ сад?
Pa to i kažem šta da listam

@Shale zasto nisi se organizovao da podrzis sada celu pricu mi smo izveli 150 traktora. Na zadnjem sastanku udruzenja bilo je 150 ljudi. Pricam za 2022 godinu koliko bi ti skupio sada traktora. Ljudi su zeljni pobede pa makar bila ona i 30 dinara manje za kilogram uree. Da ima jos problema ima. Nije se bilo ko prodao za neku donaciju ili rukovodstvo za bilo sta. Pisane su kolicine u pss Pozarevac. Ako nam ne ispune sto su obecali sada bi izaslo 300 traktora kod nas. Nisam primetio tvoje angozovanje i nesto konkretno. Lako je iz fotelje suditi drugome. Kada uradis nesto konkretno u ovom vremenu imas pravo da nesto kazes. Mnogo ima pametnih ovde koji nebi mogli 5 traktora da skupe. A kamoli 150.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

A ko misliš da si ti i ko misliš da sam ja. Palamudite tu i pitanje je sledeće,šta si ti uradio po pitanju bilo koja 3 zahteva. Jel shvataš da bi nas izgoreli, mi smo doživeli stvari koje su išle sa mnogo većeg nivoa nego što možete da zamislite, da je izašlo 15 000 traktora ne bi bio fokus samo na nama. Ovo je 1945 god. I pročitajte malo šta sam pisao unazad. Da se našalim malo:pozdravio bih člana iz mog sela koji vidim lajkujte i čita, to je dobro, moje pisanje ima smisao
Prvo za sebe ne mislim da sam neko, nisam niko i nista normalan covek, radim ratarstvo, stocarstvo,povrtarstvo, svasta nesto, ja ljude delim na postene i ne postene, ne delim ih na one koje su na pozicijama a koji nisu, zato mislim da smo svi ovde ravnopravni bez obzira na to sta ko ima i gde je ko. Ja se vama divim i podrzavam sto ste izasli i protestvovali, samo mi je zapalo za oko sto trazite jedno i nudili su vam to djibrivo ranije koliko sam pratio i niste pristali i na kraju pristali... 15.000 traktora nece nikad vise izaci jer po mom misljenju i mojoj okolini jako malo je cistih poljoprivrednika koji nisu stranacki opredeljeni, koji ne gledaju licnu korist samo i koji bi zaista isli zbog protesta... a i da izadje bili bi vo brzo rasterani i izlupani trsktori kada bi nesto blokirali.

Овде људи морају да схвате да НИКО од нас нема право да им каже ништа.Они су као њихово удружење изашли на пут,трошили своје време,гориво,ризиковали казне итд..Човјек је фино написао да су као удружење проценили да немају већу подршку и да не могу више урадити и то је то.Шта год да су урадили и колико год да су добили добили су за све сељаке тог краја,а сигурно их има више од 200.
Тако да не разумем људе који овде паламуде нешто а сједили кући и чешали јаја тај дан,да су сви отишли тамо макар са аутима било би их дупло више и имали би бољу позицију. Нек се прелиста тема о протестима,нон стоп 10 чланова истих паламуди о томе.

Ил су неки овде очекивали да њих 150 избоксује јефтино ђубриво,плави дизел итд за целу Србију.
Као да пошаљеш чету на армију и кажеш победите,ја ћу да одморим кући док ви завршите.
Verovatno je to ocekivao@Shale a on da sedi i kritikuje.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh