Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Републици Српској,протести за цијену пшенице блокада границе,протести за цијену млијека и премије. Срем у Шиду такође сам био.

Где да изађем,у Пожаревац.Ја не нападам те људе због тога што су урадили него ти,а ако већ нападаш и знаш боље,уради нешто.
У ком Шиду, кад су то били протести у Шиду.

Пошто се очигледно небавиш пољопривредном производњом и Републици Србији, било шта остало коментарисати је сувишно, са тобом наравно...

Ja nemogu da verujem sta se ovde pise. Boze, boze. Ocekivali od nas da promenimo Srbiju, 2 meseca sam samo licno troskove imao i vremena izgubio nisam sedeo sa 3 deteta kuci i neko ovako sudi o svemu. Jos nesto cu reci ja nisam ni upisao ureu jer sam ranije kupio. Eto ima i toga u Srbiji 90% nebi ni za sebe izaslo a kamoli zbog drugih ljudi. @Shale trudim se da ne budem vulgaran. Ako je tebi dobro meni je bar ×2. Eto tako.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

@Shale zasto nisi se organizovao da podrzis sada celu pricu mi smo izveli 150 traktora. Na zadnjem sastanku udruzenja bilo je 150 ljudi. Pricam za 2022 godinu koliko bi ti skupio sada traktora. Ljudi su zeljni pobede pa makar bila ona i 30 dinara manje za kilogram uree. Da ima jos problema ima. Nije se bilo ko prodao za neku donaciju ili rukovodstvo za bilo sta. Pisane su kolicine u pss Pozarevac. Ako nam ne ispune sto su obecali sada bi izaslo 300 traktora kod nas. Nisam primetio tvoje angozovanje i nesto konkretno. Lako je iz fotelje suditi drugome. Kada uradis nesto konkretno u ovom vremenu imas pravo da nesto kazes. Mnogo ima pametnih ovde koji nebi mogli 5 traktora da skupe. A kamoli 150.

Па ја то што подржавам у вашој причи, ви нисте издејствовали? СУБВЕНЦИОНИСАНУ НАФТУ!

Да ли сте реални, ко ће Вама да да ђубриво по цени нижој од тржишне?
Додуше можда ћете добити ову Уреу са 20 % азота...🤣🤣🤣

Друго рекли сте да је било 123 трактора, а не 150, тако да, опет дезинфорђације...
А који сте то Ви извели тих 100 и неки трактор, ти, Недељко и чика Паја?

@Shale ti nisi srecan covek koliko izliva zla izlazi iz tvojih reci. Sta ima kome ja da se pravdam. Ja necu vise nista da pisem. Da si ziv i zdrav.

Ja nemogu da verujem sta se ovde pise. Boze, boze. Ocekivali od nas da promenimo Srbiju, 2 meseca sam samo licno troskove imao i vremena izgubio nisam sedeo sa 3 deteta kuci i neko ovako sudi o svemu. Jos nesto cu reci ja nisam ni upisao ureu jer sam ranije kupio. Eto ima i toga u Srbiji 90% nebi ni za sebe izaslo a kamoli zbog drugih ljudi. @Shale trudim se da ne budem vulgaran. Ako je tebi dobro meni je bar ×2. Eto tako.

Незнам зашто би био вулгаран, чиме сам ја тебе увредио?

@Shale ti nisi srecan covek koliko izliva zla izlazi iz tvojih reci. Sta ima kome ja da se pravdam. Ja necu vise nista da pisem. Da si ziv i zdrav.

Знаш како кажу, напад је најбоља одбрана...
Ни ти, ни Недељко немате аргумената да ме побијете, па ми ту врдате о било чему.
И то што сте са том вожњом урадили, показали сте да вас 150 није уједињено, а камоли да се уједините са осталима...

Такође, свако добро.

У ком Шиду, кад су то били протести у Шиду.

Пошто се очигледно небавиш пољопривредном производњом и Републици Србији, било шта остало коментарисати је сувишно, са тобом наравно...
Ko ti je rekao da se ne bavim proizvodnjom u Srbiji, nisi ti obavesten dobro, a pogotovo ovde sta lupas to je tek za pricu. Al vidi se sta tebe jedi, sto ti oni nisu izvukli subvencionisanu naftu. Oni na zimu i na asfalt a ti u kuci grej se, a oni nek ti zavrsavaju da imas jeftiniji dizel. Svaka cast.

Ko ti je rekao da se ne bavim proizvodnjom u Srbiji, nisi ti obavesten dobro, a pogotovo ovde sta lupas to je tek za pricu. Al vidi se sta tebe jedi, sto ti oni nisu izvukli subvencionisanu naftu. Oni na zimu i na asfalt a ti u kuci grej se, a oni nek ti zavrsavaju da imas jeftiniji dizel. Svaka cast.
Ау да сећам се да је било са тобом неке њаке са тобом кад сте узурпирали ону земљу у Каравукову....

Нетишти мене ништа, имам ја и нафте и ђубрива, а и није било хладно кад су протествовали....🤣🤣🤣

Ау да сећам се да је било са тобом неке њаке са тобом кад сте узурпирали ону земљу у Каравукову....

Нетишти мене ништа, имам ја и нафте и ђубрива, а и није било хладно кад су протествовали....🤣🤣🤣
Kad STE uzurpirali zemlju🤣🤣🤣 druze idi spavaj, nemoj se prosipati vise ovde, dovoljno si se pokopao za veceras. Da imas malo pojma oko icega o cemu pricas vec bi davno napustio raspravu.
P. S nit radim drzavnu, nit sam radio, niti cu raditi.skup mi je privatni zakup a kamo li drzavni a hvala Bogu imam dovoljno svoje.

Kad STE uzurpirali zemlju🤣🤣🤣 druze idi spavaj, nemoj se prosipati vise ovde, dovoljno si se pokopao za veceras. Da imas malo pojma oko icega o cemu pricas vec bi davno napustio raspravu.
P. S nit radim drzavnu, nit sam radio, niti cu raditi.skup mi je privatni zakup a kamo li drzavni a hvala Bogu imam dovoljno svoje.
Хахахахха, врло си вицкас, као и Стижани, напад је најбоља одбрана...
Што би рекао Шојић и ти су ти нешто петљао прсте, а сад се правиш невинашце....

Уствари, ја сам давно требао да престанем да дискутујем о овомо, чим моји саговорници неодговарају на питања, бар не аргументовано, ту нема дискусије...

А нажалост овај интернет свима даје за право да кажу шта желе, што је беш лоше, да неупотребим неку грубљу реч...

Koliko su noci zanocili, sta su blokirali, kome su smetali? Kad su u Sremu protestovali zbog cena svinja zandarmerija ih razbila. 2011 bilo polupanih traktora na blokadama, razoranih puteva da policija ne prodje. Sta je sad bilo od svega toga? Nista. Najavili da ce traziti subvencije po tri stavke, ovi im zamazali oci delimicno sa vestakom i vratili se kuci zadovoljni, a ovi likuju kako su pomogli poljoprivrednike i ubacice ih u komisiju o kreiranju politike o poljoprivredi jer su se pokazali pogodnim za manipulacije.

Хахахахха, врло си вицкас, као и Стижани, напад је најбоља одбрана...
Што би рекао Шојић и ти су ти нешто петљао прсте, а сад се правиш невинашце....

Уствари, ја сам давно требао да престанем да дискутујем о овомо, чим моји саговорници неодговарају на питања, бар не аргументовано, ту нема дискусије...

А нажалост овај интернет свима даје за право да кажу шта желе, што је беш лоше, да неупотребим неку грубљу реч
Pre ce biti da nema ko sta da ti kaze na takve gluposti sto pises pa se ljudi povlace, vidi se da imas iskustva pa nece da se nerviraju🤣sto se mene tice mogu ti do ujutru objasnjavati koliko nemas pojma al mi se neda, uostalom sve je vec napisano prilicno jasno. Pozdrav

Koliko su noci zanocili, sta su blokirali, kome su smetali? Kad su u Sremu protestovali zbog cena svinja zandarmerija ih razbila. 2011 bilo polupanih traktora na blokadama, razoranih puteva da policija ne prodje. Sta je sad bilo od svega toga? Nista. Najavili da ce traziti subvencije po tri stavke, ovi im zamazali oci delimicno sa vestakom i vratili se kuci zadovoljni, a ovi likuju kako su pomogli poljoprivrednike i ubacice ih u komisiju o kreiranju politike o poljoprivredi jer su se pokazali pogodnim za manipulacije.
Jesi li otisao taj dan da ih podrzis, jesi li izveo svoje iz sela da uradis nesto?
Napisao sam gore moje misljenje, sta god da su uradili sami su uradili, jedino mogu da im prigovore oni koji su bili sa njima ako im sta smeta. Jel to toliko komplikovano?

Nisam, zato sto znam koliko je to ozbiljna stvar i koliko napora iziskuje. Da izadjemo u Kikindi sa selima i da se parkiramo pored puta kao sto su oni uradili veruj da ne bi nista uradili. Ako su hteli da budu tako drcni sto nisu ostali tri dana i tri noci i ostali dosledni prvobitnim zahtevima. Nisu stigli ni caj da popiju.

Vlasnik Promista lazno deklarisao 30 000 tona djubriva steta 3-5miliona.
Ne znam jel neko postovao ranije ali procitajte celu vest.

Послато са SM-A125F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh