Darko Dren
Član
Znaju oni da će i sa ovim cenama reprometerijala roditi dovoljno da ima za kifle za sendviče...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nekad je bolje ćutatiJa razumem sto se poziva na proteste i podrzavam to,sve je preskupo ali nisam optimista po tom pitanju. Jer mi nemamo nasu proizvodnju ni djubriva a ni goriva,kako mi kao drzava da uslovimo nekoga da nam proda nesto jeftinije...od toga nema nista...
Budžet je ogromanHajde strucnjace da cujemo tebe? Hocemo jeftino djubre,hocemo jeftinu naftu,hocemo veliku subvenciju po ha. Reci nam kako,pa da te prodlozimo za neku upravnu funkciju u drzavi.
Nafta,smanji akcizu upola,manjak te akcize nadoknadi time sto ces kaznjavati ono sto treba da se kazni,tipa zaposljavanje na crno,bacanje smeca,zagadjivanje reka,korupciju itd.Hajde strucnjace da cujemo tebe? Hocemo jeftino djubre,hocemo jeftinu naftu,hocemo veliku subvenciju po ha. Reci nam kako,pa da te prodlozimo za neku upravnu funkciju u drzavi.
Onaj koji piči 100.000 din/ha na državnu zemlju, tom subvencija i ne treba, a prvi bi bio u redu kad se nešto deli.Opet su picili cene preko 100 000din/ha na drzavnu zemlju.
Bilo bi smesno da trazimo subvencije.
Hocemo regresiran dizel,kao sto imaju drzave koje nisu "ekonomski tigar",takodje subvencije po ha,samo onoliko koliko u proseku to imaju drzave u okruzenju, ni manje ni vise,jednostavno,necemo nista "jeftino" ni veliko,sve to jednostavno,ali ne za "ekonomistu" koji zakida metlice u psenici,i sa azotom opemenJiva psenicu,diletant vodi ministarstvo ,i takvi isti oko njega,vidi se i kako.Hajde strucnjace da cujemo tebe? Hocemo jeftino djubre,hocemo jeftinu naftu,hocemo veliku subvenciju po ha. Reci nam kako,pa da te prodlozimo za neku upravnu funkciju u drzavi.
Ne treba mnogo,nek da gorivo po ceni u Bosni....to sigurno može ,SAMO ŠTO NEĆE!!!!Pola cene goriva su akcize. Tu može jako mnogo.
Postoji negde javni uvid da je toliko i uplaćeno za dotičnu parcelu?Nemoj biti siguran da je ta cena za licitaciju a da se naknadno ne dogovara oko iznosa........znam pre mnogo godina sam bio svedok takve radnje za opštinske poslovne prostoreOnaj koji piči 100.000 din/ha na državnu zemlju, tom subvencija i ne treba, a prvi bi bio u redu kad se nešto deli.
Kakav njihov kolač, i taj kolač i nož sa kojim nam seku je NAŠ! Mi ga napravimo i onda oni režu koliko im treba pa nam vrate okrajak!Jesu,ali nece se oni odreci svog kolaca zbog nas...