MOMOSARIC
Član
Kod nekog Borisova i izvjesnog Al Omaria .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je mali "pad" zar ne?Urea 113-114 cena od danas, za keš
Ako nastavi tendencija za 1 il' 2... godine ce biti samo duplo veca cena nego pre 8 meseci...Još malo i eto cene od 750 evra.
Imam mali drveni camac . Moze da primi mozda do 100kg al malo je toMomo, uzeti brod od onih sto vade pjesak iz Save i polako do Konstance, bolji je biznis sverc umjetnog djubriva nego vadjenje pijeska
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Moze biti a i ne mora.Druze North nije u pitanju samo cena ljubriva sad za prolece ureuu. Ne mogu kupiti po 55 din ureu za ceo zivot kolicina koja mi treba i smestiti u supu. To sto sad je on trenutno jeftinije prosao nista ne znaci, ove cene ludackih inputa ostaju i natednih 5- 10 godina, sve je manje i manje zarade sto ostane nama. Cena nafte ludacka, cena gvozdja bez kog mi ne mozemo ludacka masine i supe, seme kao zlato da kupujes, cekam jos na hemiji da nas nazulje da komplet sliku imam. Brzo ce jesen opet ide npk....
Kraj ovom ludilu se ne nazire...
Nase cene treba da budu kuk40, psen 40, sunc100 i soja 100 po ovim ulazima i cena kostanja zivota koji imamo samo jedan.
Posle sam video da si prvo dobro napisao, nije to poenta, poenta je da bi po zakonu trebao 728 miliona i tu su ukrali 200 miliona. Slažem se , šta je predlog?da budžet je 527 miljona evra ili 527.000.000 dva put napisao jeste greška
A pare su bile naše dok nam nisu uzeli pa onda dele mrvice oko koji se svadjamo
Kod mene je cena ureje i dalje 115 / kg za PG na malo
Mada obično uzmem kamion pa razdelimo
Nekima i da je 300 soja i suncokret opet nece mu biti dosta!Druze North nije u pitanju samo cena ljubriva sad za prolece ureuu. Ne mogu kupiti po 55 din ureu za ceo zivot kolicina koja mi treba i smestiti u supu. To sto sad je on trenutno jeftinije prosao nista ne znaci, ove cene ludackih inputa ostaju i natednih 5- 10 godina, sve je manje i manje zarade sto ostane nama. Cena nafte ludacka, cena gvozdja bez kog mi ne mozemo ludacka masine i supe, seme kao zlato da kupujes, cekam jos na hemiji da nas nazulje da komplet sliku imam. Brzo ce jesen opet ide npk....
Kraj ovom ludilu se ne nazire...
Nase cene treba da budu kuk40, psen 40, sunc100 i soja 100 po ovim ulazima i cena kostanja zivota koji imamo samo jedan.