Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Danas jedan rođak kaže najpovoljnija cena je u Konstanci a to i nije tako daleko. 🤣 Hoćeš ići traktorom ili kamionom do tamo?Ne za.ebavaj!

Im uree i po 100 din kg,ali bez racuna

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Druze North nije u pitanju samo cena ljubriva sad za prolece ureuu. Ne mogu kupiti po 55 din ureu za ceo zivot kolicina koja mi treba i smestiti u supu. To sto sad je on trenutno jeftinije prosao nista ne znaci, ove cene ludackih inputa ostaju i natednih 5- 10 godina, sve je manje i manje zarade sto ostane nama. Cena nafte ludacka, cena gvozdja bez kog mi ne mozemo ludacka masine i supe, seme kao zlato da kupujes, cekam jos na hemiji da nas nazulje da komplet sliku imam. Brzo ce jesen opet ide npk....
Kraj ovom ludilu se ne nazire...
Nase cene treba da budu kuk40, psen 40, sunc100 i soja 100 po ovim ulazima i cena kostanja zivota koji imamo samo jedan.
Moze biti a i ne mora.
Pre 2 godine je da kazem propao covek sa lancem poljo - apoteka jer je leti ugovorio kukuruz na 15din izgledalo mu kao dovra cena,a on otisao na 20, proslu jesen na 29din. Lane suncokret u zetvi bio 37-38, ove godine 59-60, soja prosle zetve 43din bila, ove oko 78-80din. Otislo je sve nase samo to neki nece sebi da priznaju i samo kukaju.

da budžet je 527 miljona evra ili 527.000.000 dva put napisao jeste greška
A pare su bile naše dok nam nisu uzeli pa onda dele mrvice oko koji se svadjamo
Kod mene je cena ureje i dalje 115 / kg za PG na malo
Mada obično uzmem kamion pa razdelimo
Posle sam video da si prvo dobro napisao, nije to poenta, poenta je da bi po zakonu trebao 728 miliona i tu su ukrali 200 miliona. Slažem se , šta je predlog?

Druze North nije u pitanju samo cena ljubriva sad za prolece ureuu. Ne mogu kupiti po 55 din ureu za ceo zivot kolicina koja mi treba i smestiti u supu. To sto sad je on trenutno jeftinije prosao nista ne znaci, ove cene ludackih inputa ostaju i natednih 5- 10 godina, sve je manje i manje zarade sto ostane nama. Cena nafte ludacka, cena gvozdja bez kog mi ne mozemo ludacka masine i supe, seme kao zlato da kupujes, cekam jos na hemiji da nas nazulje da komplet sliku imam. Brzo ce jesen opet ide npk....
Kraj ovom ludilu se ne nazire...
Nase cene treba da budu kuk40, psen 40, sunc100 i soja 100 po ovim ulazima i cena kostanja zivota koji imamo samo jedan.
Nekima i da je 300 soja i suncokret opet nece mu biti dosta!
20 m suncokreta po kj po 100 din = 200.000 din, a ulaganje nije vece od 60-70 k po kj!
Aj malo vise ozbiljnosti u pisanju!

Nazad
Vrh