Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Ovo sa subvencionisanim djubrivom je lose krenulo...kako ce se odvijati,videcemo...poslednji put (2008 god) se neslavno zavrsilo po tadasnjeg ministra poljoprivrede...

Tada se niko od poljoprivrednika nije ovajdio a sadašnji scenario takođe ide u tom pravcu, daj Bože da grešim ali čisto sumnjam.

Mislim da je napustio forum posle rasprave o zakonu o prodaju drzavne zemlje.Bas me zanima dali jos vozi tog kristala

Ja mislim da ne treba da trazimo manju cenu djubriva, nego da nam sledecih 10 meseci zamrznu ove cene proizvoda…

Mislim da je napustio forum posle rasprave o zakonu o prodaju drzavne zemlje.Bas me zanima dali jos vozi tog kristala
Vozi sipak, ubacio se kao odbornik, nakupio drzavnu zemlju plus kao asocijacija sa onim debilkom Jaksicem kupe ispod zita od ministarstva. Takvi kao oni su rak rana poljoprivrede u Srbiji

Najbitnije je svojim naslednicima ostaviti čist obraz, a on i njemu slični su ga odavno izgubili. Unašem slučaju je tužno i pogubno za nas poljoprivrednike koliko je taj spisak ti izdajnika dugačak.

Najbitnije je svojim naslednicima ostaviti čist obraz, a on i njemu slični su ga odavno izgubili.
Dok god ovaj narod ne skupi m**a i takve prvom prilikom ne ubaci u neki kontejner il sl, nema napretka. Cekajuci na zakon u drzavi u kojoj pedofila puste radi toga sto se "izgubilo interesovanje za slucaj", icemo samo dole i dublje.

Nazad
Vrh