slobapatrola
Član
Sit gladnom ne veruje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odatle mi poznat. Mada, možda je i iz naših krajeva.To je Šljivovački, bivši član DDragan.Od kako je obukao njihov dres nema ga na forumu.
Nemoj Balasevica citrati... Bice napada...Uvuko se u opštinski odbor za poljoprivredu, plata ide mesec istrči začas i jasno je na čijoj strani. Šta reći nego dno dna.
Tako je, predlog je da se da za 20 ha *330 kn, pa ako i imaš više od 20 ha zemljišta biti će iznos 6.600 kn, e sada onaj ko ima manje ili 20ha, njemu po hektaru 330kn, a onaj koji ima više od 20ha to po ha moze da buzde par sto kuna20ha ce biti maksimalna povrsina za pomoc, a minimalno 3 ha mislim
Nije o prodaji nego zakon o državnoj zemlji,i tu je tupio kako je to dobro i biće pravedno,i da to trba da se usvoji,kad se usvojilo ,rekao je vidimo se, ćao.Mislim da je napustio forum posle rasprave o zakonu o prodaju drzavne zemlje.Bas me zanima dali jos vozi tog kristala
Vozi sipak, ubacio se kao odbornik, nakupio drzavnu zemlju plus kao asocijacija sa onim debilkom Jaksicem kupe ispod zita od ministarstva. Takvi kao oni su rak rana poljoprivrede u SrbijiMislim da je napustio forum posle rasprave o zakonu o prodaju drzavne zemlje.Bas me zanima dali jos vozi tog kristala
Ne bi mu bio u koži,jednom bednik uvek bednikVozi sipak, ubacio se kao odbornik, nakupio drzavnu zemlju plus kao asocijacija sa onim debilkom Jaksicem kupe ispod zita od ministarstva. Takvi kao oni su rak rana poljoprivrede u Srbiji
Dok god ovaj narod ne skupi m**a i takve prvom prilikom ne ubaci u neki kontejner il sl, nema napretka. Cekajuci na zakon u drzavi u kojoj pedofila puste radi toga sto se "izgubilo interesovanje za slucaj", icemo samo dole i dublje.Najbitnije je svojim naslednicima ostaviti čist obraz, a on i njemu slični su ga odavno izgubili.
Nazalost obraz postao jako jeftinNajbitnije je svojim naslednicima ostaviti čist obraz, a on i njemu slični su ga odavno izgubili. Unašem slučaju je tužno i pogubno za nas poljoprivrednike koliko je taj spisak ti izdajnika dugačak.