Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Još jedan u nizu vrhunskih demagoga!Tu je đubrivo samo pozovite na telefon...🤣 Ako nemaju hleba, neka jedu kolače! 🤣

Tako sam lane pred NG urea bila oko 36din reko jeftina je imam kad, posle krenula da skace i uhvatim neki medjumomenat po 41-41.5 u Tomsinu ostali isto nisu hteli da prodaju dok nije na 45 otisla.
Jesenas sam isto cekao pa uhvatio po manjoj od sadasnje.

Sto se tice bivseg clana foruma DDragan do pojave tog zakona o zemljistu ja sam ga bas gotivio bio ja okej.Tu se izgleda bas dobro prodao i zasrao svoj lik i delo.Ali je to sigurno dobro i naplatio.

Najbitnije je svojim naslednicima ostaviti čist obraz, a on i njemu slični su ga odavno izgubili. Unašem slučaju je tužno i pogubno za nas poljoprivrednike koliko je taj spisak ti izdajnika dugačak.
Ljudima daj pare i vlast pokazace pravi obraz,a sta ima od toga da ostavlja cist obraz bolje neki kapital. To je tako uvek bilo i bice.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Pokušavam da dobijem onaj tel non stop zauzeto.Aj ko uspe da dobije neka javi gde može da se kupi djubrivo.Verovatno je velika navala.

Sad zvao banku, može ali krediti su na 12 meseci,mora predračun.
Tako da od 3 godine i godinu grejsa ima samo na Pinku

Meni su u banci rekli da može 1 i 3 god.,ako je na godinu onda moze obezbeđene da bude menica,a na 3 god. onda mora hipoteka na nekretninu.
Može do 6 miliona,upitanju je Credi Agricole.

Ja razumem sto se poziva na proteste i podrzavam to,sve je preskupo ali nisam optimista po tom pitanju. Jer mi nemamo nasu proizvodnju ni djubriva a ni goriva,kako mi kao drzava da uslovimo nekoga da nam proda nesto jeftinije...od toga nema nista...

A jel zna neko kakva je cena gasa u brazilu ili cena ureje tamo? Jer ako tamo jeftinije nego tu mi smo onda u jesen nagrabusili posteno

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ako se narod opasulji itekako ce se odreci....
Ali tesko ce se desiti da se mi osvestimo

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh