Koja tačno emisija jer ih ima šurnjajst?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Subvencije po ha smo i do sada dobivali,i kad je urea bila jeftina,i sada kada je skupa.+ Subvencije po ha,
Pa + subvencije po hektaru.
Jel bi te plaćali ili radiš za slavu ?Ma ne, pregovarali smo da vodim emisiju. Hoće da pojačaju agro teme a smanjuju filmove i serije...
Isti princip je i kod nas. Nismo ni do sad dobijali, ni kad je urea bila jeftina, ni sada kada je skupa..Subvencije po ha smo i do sada dobivali,i kad je urea bila jeftina,i sada kada je skupa.
DDragan bese iz Bavanista? Ista prica je i sa R. Nadlackim.To je Šljivovački, bivši član DDragan.Od kako je obukao njihov dres nema ga na forumu.
Ponudili su mi platu po emisiji, trebalo je da bude 4 mesečno. Ja sam ponudio da radim džabe al bez cenzureJel bi te plaćali ili radiš za slavu ?
Videćemo šta će Uroš progurati, posebno sad u vezi đubriva...To bi ih vise kostalo.
Nije 100 mil nego 10 mil100 milijuna eura pomoći zvuči ogromno..kad se podijeli ispadne 40e po ha...
Još da daju kredite sa 5% kamata na 5 godina,treba im Nobelovu nagradu dodijeliti instant.
Nevjerujem kako ih nije sram sa takvim idijotarijama u medije izlazit,pa da ta EU nekog vraga i vrijedi,nebi to dozvolili...
Stvarno mislis da ce nesto vise "progurati"?Videćemo šta će Uroš progurati, posebno sad u vezi đubriva...
Ali bi imali bolju gledanost.To bi ih vise kostalo.
Rečeno mi je da će izveštavati sa protesta što je već nešto, na RTS i ostalim poltronima nije bilo ništa...Stvarno mislis da ce nesto vise "progurati"?