Neće biti, ovo je Žvalonjina televizija, Telekom je vlasnik. Bila je varijanta da i mene tamo gledate ali zbog nekih uslova i zdravlja pojedinaca sam odustao...Na Šolakovoj TV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neće biti, ovo je Žvalonjina televizija, Telekom je vlasnik. Bila je varijanta da i mene tamo gledate ali zbog nekih uslova i zdravlja pojedinaca sam odustao...Na Šolakovoj TV
Polako sa trošenjeJa sam spremio pare, još malo da ih gledam pa da idem i potrošim ih kako dolikuje.
Ma ne, pregovarali smo da vodim emisiju. Hoće da pojačaju agro teme a smanjuju filmove i serije...Hoćeš da kažeš da zdravstveno nije dobro da gistujes
Pa da Radoslave, ali nikad ne bi pustili na agro tv da kritikujes vlast u bilo kakvom obliku to je jasno kao dan....Ma ne, pregovarali smo da vodim emisiju. Hoće da pojačaju agro teme a smanjuju filmove i serije...
Pogodak. Glavni uslov iako moram da kažem da je direktor bio korektan i izgleda fin čovek, za razliku od mene...Pa da Radoslave, ali nikad ne bi pustili na agro tv da kritikujes vlast u bilo kakvom obliku to je jasno kao dan....
Ko da se ženi?A ja mislio uslov da mora da se zeni
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
.... i izvršitelje....I naši će nas pomoći time što će poslati račune za naknadu za odvodnjavanje i ostale dažbine.
Vi ste ga najebali izgleda da Vaši kopiraju ovo nase ministarstvo PROTIV poljoprivredePomoć sa 320kn/ha (40e po ha),strašna pomoć.
Za cijenu od 1000e/toni,vrlo su darežljivi...
Nisam gledao, ako moze mala pomoc o kome/cemu je rec?Gledajte AGROTV u emisiji jos jedna prodana dusa I ako se nevaram I bivsi forumas.
+ Subvencije po ha,Vi ste ga najebali izgleda da Vaši kopiraju ovo nase ministarstvo PROTIV poljoprivrede
Pa + subvencije po hektaru.Pomoć sa 320kn/ha (40e po ha),strašna pomoć.
Za cijenu od 1000e/toni,vrlo su darežljivi...