Mislim samo mts kablovskoj.Gde to moze da se prati?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim samo mts kablovskoj.Gde to moze da se prati?
Na Šolakovoj TVGde to moze da se prati?
Tako je.Mislim samo mts kablovskoj.
Poslednjim izjavama prevazilazi samoga sebeZnači tona po 120 rsd u evrima izađe 860 evra!Gde je tu pdv?
Jel tom Jakšiću fali daska ili ceo nameštaj?
Profesor je pedofil koji je napadao studentkinje i zakazivao ispite kod njega u stanu,meni je predavao i ispitivao me na ispitu,svu je pamet sveta popio,sve mu se svodi,na "moze da bude,al ne mora da znaci".Auu sta naprica profesor.Ne valja ako bacis ne valja ako ne bacis ...na kraju po njemu 45 kg po jutru.Aj nek mi pokaže kako baca 45 kg po jutru to izgleda samo može on i nas drug Milinski koji prska sa 34.42134 litara po jutru....
Majko moja...od svega jedino pametno što je rekao da se baci pred kišu to i moja pokojna baba govorila da se istopi...
Pa nije on jedini,bio je jedan koji je i oženio studentkinju.........sad se farba,dobar stručnjak u stočarstvu.Profesor je pedofil koji je napadao studentkinje i zakazivao ispite kod njega u stanu,meni je predavao i ispitivao me na ispitu,svu je pamet sveta popio,sve mu se svodi,na "moze da bude,al ne mora da znaci".
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Jesi li i ti polagao u stanu?Profesor je pedofil koji je napadao studentkinje i zakazivao ispite kod njega u stanu,meni je predavao i ispitivao me na ispitu,svu je pamet sveta popio,sve mu se svodi,na "moze da bude,al ne mora da znaci".
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Vickast si,bio je sankcionisan zbog togaJesi li i ti polagao u stanu?
Deda i cale su posle prihrane prelazili lakom drljacom i valjkom. I nisu puno gledali u nebo, hoce li sutra kisa...Da li valjak može malo da poboljša situaciju?
Мислим да је писао Драган пролетос о томе, али се не сећам да ли у овој теми или у теми Пшеница 2020/2021.Pošto ovaj profa nije objasnio najbolje a ovde ima falaa Bogu školovanih ljudi neka neko napise po pitanju ureje koliko i na kojim temp ima gubitaka itd.
Ali ako počnete da pišete nemoj odma neke "termite" da upotreljavate koje ne razume svako već budite precizni i jasni.
Ajde školovani ajde Dragan 18 ajde north ajde kiraj
Hvala unapred