slobapatrola
Član
Da da skraćuje zivotDolazi iz Indije ali koliko sam čuo postoje neka knjižna odobrenja koja uvoznik treba da odblokira da bi djubrivo stiglo......Djavo bi ga znao sta je to..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da da skraćuje zivotDolazi iz Indije ali koliko sam čuo postoje neka knjižna odobrenja koja uvoznik treba da odblokira da bi djubrivo stiglo......Djavo bi ga znao sta je to..........
8% kao i za sve nase proizvode....Koja je stopa PDV na đubrivo?
U Zorki ima ogromna količina đubriva, video pre neki dan bio u prolazu. Verovatno je to njihov lager, to je ranije uvezeno i zato je ta cena.Cujem da Elixir pravi ugovore za 15ti mart po 750e + PD
To je pdv nadoknadaJa sam dobio prosle godine povracaj pdv za vestak tacno 8%...
I meni rekli u postanskoj stedionici da od toga nema nista za sad. Drugar mi radi u banci i kaze kad cujes na tv to dodje do njih za mesec dana okvirno.Svratio jutros u banku u vezi Nedimovic kredita za djubrivo, ništa jos ne znaju nikakvo uputstvo iz centrale nije stiglo,sve su čuli u medijima....
Taman da se prihrane psenice privedu kraju Msm ja svakako ne planiram da uzimam to ali eto kome treba sad nema, a kazu/lazu da ima..I meni rekli u postanskoj stedionici da od toga nema nista za sad. Drugar mi radi u banci i kaze kad cujes na tv to dodje do njih za mesec dana okvirno.
Ajde leba ti nadji jedan racun za veštačko djubrivo gde je pdv 8% i okaci ga u ovu temu! Pdv na veštačka djubriva je 10%.8% kao i za sve nase proizvode....
Otkud,bilo pre 15 g.8% kao i za sve nase proizvode....
Prespavao si nešto,ovo nije moguće.Ja sam dobio prosle godine povracaj pdv za vestak tacno 8%...
10%Koja je stopa PDV na đubrivo?
Bice nesto kasnije, kada se zavrsi prva prihrana psenice a mozda i druga.Lopovsko udruzenje, nema sta drugo reci.Covek nas pravi budalama, problem jeste novac, ali je i problem najveci tri puta skuplje djubrivo.Nema taj obraza i 200dinara da bude kg.Nebi bilo problema jer psenica je skocila za 20-30%, Tako kazuSvratio jutros u banku u vezi Nedimovic kredita za djubrivo, ništa jos ne znaju nikakvo uputstvo iz centrale nije stiglo,sve su čuli u medijima....