Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Da li je ta urea koja se sad spominje da će biti jeftinija u tečnom obliku ili granulisana?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

nemoj te misliti da ce odmah od 3 4 biti mled i mleko....tako su i posle 5 10 svi mislili pa se narod "razocaro"(doduse 12 3 03 bitan datum)....ovi su opet ostavili kao i 00'te pustos u kasi pa treba biti strpljiv ali svidja mi se tvoje razmiljanje (y)
Ne treba nama med i mleko već normalna država gde se narod postuje gde su primeri za decu sportisti,dobri đaci i pametni ljudi, ljudi domaćini a ne pinkove zadruge,silikonke,loši đaci,kupljene diplome i doktorati....dooossttaaaa visssseeeeeee

Juce je UREA zavrsila dan sa 705$/ton FOB EGYPT.

Znaci trebalo je joj 3 meseci da sidje sa 800 na 500...i za rok od samo dva dana se podigne na 705...

E sad prica se da je neko nesto i kupuvao na 600$...

E sad pitanje je kad ce ta UREA stici na Balkan. I dali ce uopste stici. I kad ce da bude spremna za prodazbu.

Juce je UREA zavrsila dan sa 705$/ton FOB EGYPT.

Znaci trebalo je joj 3 meseci da sidje sa 800 na 500...i za rok od samo dva dana se podigne na 705...

E sad prica se da je neko nesto i kupuvao na 600$...

E sad pitanje je kad ce ta UREA stici na Balkan. I dali ce uopste stici. I kad ce da bude spremna za prodazbu.
Znaci pad,nista?

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Jbg cela severna hemisfera krece u prehranu psenice i setvu potrebne su ogromne kolicine djubriva ,dosta fabrika nije proizvodilo mislim da su zbog skupog gasa usli u remont a jeftinu ureu uvezli od rusa i arapa prepakovali i dobro zaradili al izgleda od tog nista i oni prate cene u svetu.Mislim da ce veci problem biti logistika da se sve to preveze do krajnjeg potrosaca .

Indija je danas objavila tender za kupovinu ureje
Ponude su do 7februara a isporuka dogovorenog u martu
dakle sl nedelje ce se videti kako i sta

kupuje indija ali nisu uzeli dovoljno u proslom tenderu(1,4 mil tona uzeli) pa su raspisali novi

caka je u tome sto u tenderu mogu ucestvovati samo proizvodjaci
e sad evropa je drasticno smanjila proizvodnju,kina zaustavila prodaju
pitanje koliko tona ce biti ponudjeno

Najvise me iritira to sto bez trunke savesti a da ne pricamo o odgovornosti, vredjaju intelegenciju svakom normalnom gradjaninu.
Pa jbt takve nebuloze i lazi kenjaju i to tako cesto da nas tretiraju bas ko magarce!
Ako im kraj skoro ne bude onda stvarno smo naj…li do veka!
Mene to ic ne cudi, treba i vise da nas ponizavaju, sve dok mi to mirno gledamo i cutimo, pavimo se da nam je sve potaman a ustvari natezemo i zatezemo kao pijan gace...
U normalnom svetu skupstina bi bila srusena do sad 3 puta(mislim bukvalno na zgradu) sve sto su stekli za to vreme na vlasti oduzeti i vratiti gde pripada-narodu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Čemu sekiracija dok budale kupuje u govore mi kako nije skupo što da se sekiram.
Ja ću da kupim koliko sam i do sad svake godine trošio a kupit ću manje za istu lovu.
Ako i toliko.
Ako pojeftini prihranit ako ne baš me briga.

Nazad
Vrh