Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne treba nama med i mleko već normalna država gde se narod postuje gde su primeri za decu sportisti,dobri đaci i pametni ljudi, ljudi domaćini a ne pinkove zadruge,silikonke,loši đaci,kupljene diplome i doktorati....dooossttaaaa visssseeeeeeenemoj te misliti da ce odmah od 3 4 biti mled i mleko....tako su i posle 5 10 svi mislili pa se narod "razocaro"(doduse 12 3 03 bitan datum)....ovi su opet ostavili kao i 00'te pustos u kasi pa treba biti strpljiv ali svidja mi se tvoje razmiljanje
Znaci pad,nista?Juce je UREA zavrsila dan sa 705$/ton FOB EGYPT.
Znaci trebalo je joj 3 meseci da sidje sa 800 na 500...i za rok od samo dva dana se podigne na 705...
E sad prica se da je neko nesto i kupuvao na 600$...
E sad pitanje je kad ce ta UREA stici na Balkan. I dali ce uopste stici. I kad ce da bude spremna za prodazbu.
Znaci pad,nista?
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока
Dolazi iz Indije ali koliko sam čuo postoje neka knjižna odobrenja koja uvoznik treba da odblokira da bi djubrivo stiglo......Djavo bi ga znao sta je to..........To mi ni sami ne razumemo
Mene to ic ne cudi, treba i vise da nas ponizavaju, sve dok mi to mirno gledamo i cutimo, pavimo se da nam je sve potaman a ustvari natezemo i zatezemo kao pijan gace...Najvise me iritira to sto bez trunke savesti a da ne pricamo o odgovornosti, vredjaju intelegenciju svakom normalnom gradjaninu.
Pa jbt takve nebuloze i lazi kenjaju i to tako cesto da nas tretiraju bas ko magarce!
Ako im kraj skoro ne bude onda stvarno smo naj…li do veka!