Cene veštačkog đubriva u vašem kraju.

Ako vam toliko gori, imam ja da prodam neku količinu Sulfamo 30...
Ma ne gori necu ja svakako skoro bacati, sve je kasna setva bila nece jos sigurno mesec dana rasipac videti njivu nego te izjave kako je sad 660 dolara tona i ici ce dole ne mogu da shvatim.. U istom tekstu pise da ce "direktna subvencija smanjiti cenu djubriva za 70-80e.. Sta ce bre smanjiti, budakom da ga udarim bilo bi mi zao za budak!
Ne znam zasto se stalno iznova zacudim kad se ti tekstovi ne pisu za takve kao ja nego za one koji citaju (ili gledaju na tv) i usvajaju bez razmisljanja..

to je isto ono gov....o kao iz šapca samo u lepše džakove upakovane, pun džak ali azota samo u tragovima!

Ja sam radio ogled sa njim pre dosta godina. Oni uradili analizu i dali preporuku. Njiva bila 3 jutra. Na pola njive bacio 200 kila tog sulfama a na drugu 300 kila uree. Na polovini gde je išla urea bilo 200 kila više kukuruza po jutru...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja sam radio ogled sa njim pre dosta godina. Oni uradili analizu i dali preporuku. Njiva bila 3 jutra. Na pola njive bacio 200 kila tog sulfama a na drugu 300 kila uree. Na polovini gde je išla urea bilo 200 kila više kukuruza po jutru...

Timakova djubriva su najskuplja na svetu! ;)

Opravdanje im je bilo da su gledali da budu negde u istom cenovnom rangu sa ureom. A ustvari je trebalo ići 200 kila po jutru i njega pa bi onda kao video razliku...

I ja sam nesto cuo ,cak mislim da se zna i tacan datum 03.04. ako zapnemo.
nemoj te misliti da ce odmah od 3 4 biti mled i mleko....tako su i posle 5 10 svi mislili pa se narod "razocaro"(doduse 12 3 03 bitan datum)....ovi su opet ostavili kao i 00'te pustos u kasi pa treba biti strpljiv ali svidja mi se tvoje razmiljanje (y)

Nazad
Vrh